Compleet dakkapel

Compleet dakkapel

Wil jij graag een compleet dakkapel op jouw huis laten plaatsen? Dan kun je bij Hollandia Dakkapellen terecht voor allerlei soorten en maten dakkapellen, zoals een prefab dakkapel. Wij zorgen ervoor dat jij voorzien wordt van een complete dakkapel die perfect past bij jouw wensen en voorkeuren, en de mogelijkheden op locatie. Wat komt hier allemaal bij kijken en waar moet je op letten bij een complete dakkapel bestellen?

Een complete dakkapel: Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is een compleet dakkapel, en wordt bijvoorbeeld van keralit kunststof of hout gemaakt. Dit betekent dat alle onderdelen van de constructie van tevoren gemaakt worden in een fabriek, die hier ook al geassembleerd worden. Hierdoor worden de onderdelen geïsoleerd en waterdicht aangeleverd. Je kunt hierbij kiezen voor de materialen kunststof of hout, of een combinatie hiervan. Door deze efficiënte productiemethode kan de dakkapel ook snel geleverd en geïnstalleerd worden.

Bij Hollandia Dakkapellen zijn al onze dakkapellen ook gemaakt van de beste materialen, waardoor je een duurzaam product krijgt dat goed geïsoleerd en afgewerkt is. Doordat prefab dakkapellen kant-en-klaar zijn en op maat gemaakt kunnen worden, sluiten ze ook goed aan op jouw woning, waar je nog jarenlang profijt van hebt.

Onderdelen

Welke onderdelen zijn van belang bij een complete dakkapel? De volgende onderdelen zijn belangrijk wanneer je kiest voor een complete dakkapel voor jouw woning:

    Dakbedekking en -aansluiting;

    het boeideel, oftewel de bovenste rand;

    het overstek, oftewel de onderkant van het boeideel;

    de wangen, wat een andere benaming is voor de zijkanten;

    het front, wat de stroken naast het kozijn zijn;

    de strook die boven het kozijn zit;

    het kozijn met geïsoleerd glas.

Waarom een prefab dakkapel?

Het bestellen van een compleet dakkapel, zoals een prefab model, heeft een aantal voordelen, waaronder de volgende.

Tijd- en geldbesparing

Allereerst kan het veel sneller gebouwd en geïnstalleerd worden op jouw dak dan andere soorten dakkapellen, omdat alle onderdelen van tevoren al gemaakt worden en zo snel in elkaar gezet kunnen worden ter plaatse. Dit betekent dat er ook minder uren voor de opbouw nodig zijn, wat zich vertaalt in een lagere prijs voor de constructie. Bovendien bespaar je op energiekosten door de hoge isolatiewaarde van onze prefab dakkapellen.

Lange levensduur

Al onze prefab dakkapellen worden professioneel in elkaar gezet en afgewerkt, waarnaast een hoge kwaliteit materialen gebruikt worden voor de constructie. Zodoende kun je genieten van een lange levensduur van je dakkapel. 

Hogere huiswaarde

Een dakkapel laten installeren, is ook voordelig bij de eventuele verkoop van jouw huis in de toekomst. Immers wordt je huis meer waard door de ruimte die gecreëerd wordt.

Maatwerk

Bij ons kun je jouw complete dakkapel ook op maat laten maken, waardoor het product helemaal past bij jouw dak en wensen.

Betere controle

Een ander voordeel is dat er bij dit type dakkapel beter toezicht is op de productie. Dit komt doordat er een betere kwaliteitscontrole op het product is, waardoor je gegarandeerd de beste kwaliteit krijgt.

Waar moet je rekening mee houden bij een complete dakkapel?

Als je kiest voor een complete dakkapel, zoals onze prefab dakkapel, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Denk bijvoorbeeld na over de gewenste isolatiewaarde, ook wel de RC-waarde genoemd, en de materialen die gebruikt worden. Daarnaast moet je de hellingshoek van je dak bepalen als je een dakkapel wilt laten plaatsen. Hiervoor zijn digitale hoekmeters te koop en diverse apps te downloaden die een goede inschatting kunnen maken van de hellingshoek van jouw dak.

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Schakel dan onze hulp in en een van onze experts komt graag een keer langs om advies te geven. Ook kunnen we helpen met het inmeten van je dakkapel door middel van een inmeetafspraak.

Hollandia Dakkapellen voor een compleet dakkapel

Bij Hollandia Dakkapellen helpen we je van begin tot eind met de ideale dakkapel voor jouw huis. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en kom erachter hoe wij jou tegen een scherpe prijs kunnen helpen. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw dakkapel zo snel mogelijk te bouwen en installeren. Zoek jij naar een specialist in bijvoorbeeld dakkapellen in Utrecht of dakkapellen in Rotterdam? In deze en nog veel meer plekken kun je ons inschakelen voor een compleet dakkapel die helemaal voldoet aan jouw wensen.


Reactie plaatsen