dakkapel en dakkapellen, aanbieding dakkapel

Soorten dakkapellen

Klik op een foto om meer voorbeelden te zien van alle mogelijkheden. Uiteraard is alles maatwerk en kunt u uw dakkapel volledig zelf samenstellen: raamindeling en -breedtes, materiaalsoorten, kleuren, afwerking (casco, volledig afgetimmerd) en tal van opties zoals roosters, horren, rolluiken enz.

Keralit

Keralit is feitelijk gerecycled kunststof en dus duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien is het niet zoals natuurlijke materialen gevoelig voor invloeden van buitenaf (kromtrekken, schimmelvorming, slijtage) en dus ook vrij van onderhoud.

HPL

HPL is eigenlijk een verzamelnaam geworden van allerlei ‘High Pressure Laminate’ plaatmateriaal die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding, dakranden en natuurlijk afwerkingsmateriaal voor dakkapellen.

Verdiept profiel kozijnen

Kunststof kozijnen zijn al lang niet meer weg te denken. Grofweg kunnen we ze onderverdelen in vlak en verdiept profiel kozijnen. Daartussen liggen nog wat varianten maar die hebben allemaal alleen maar betrekking op details van een vlak of verdiept profiel.

Vlak profiel kozijnen

Kunststof kozijnen zijn al lang niet meer weg te denken. Grofweg kunnen we ze onderverdelen in vlak en verdiept profiel kozijnen. Daartussen liggen nog wat varianten maar die hebben allemaal alleen maar betrekking op details van een vlak of verdiept profiel.

Houten Verbindings Look (HVL)

HVL staat voor Houten Verbindings Look. Het HVL kozijn of reproline kozijn combineert de voordelen die een standaard (verdiept) profiel kunststof kozijn heeft met de look van een traditioneel houten kozijn met stompe (of rechte) verbindingen.

Zinken Wangen (zijkanten)

De zinken kraal of goot of dakbedekking is vrij bekend maar zinken zijwangen (zijkanten) van een dakkapel wat minder. Zink is een heel mooi afwerkmateriaal dat een rustieke uitstraling geeft aan uw dakkapel. Zink is onderhoudsvrij en gaat een leven lang mee.

Rolluiken

De Rolluiken van Hollandia worden altijd in het overstek gemonteerd. Dit is fraaier en maakt onderhoud/service mogelijk zonder uw dak open te hoeven zagen. De motoren, het pantser en de geleiders zijn van een zeer goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten!

Specials

‘Specials’ zijn alle bouwwerken die Hollandia dakkapellen maakt die buiten de standaard ‘Runner’ dakkapel vallen. Dit kunnen hele grote dakkapellen zijn, geschakelde dakkapellen voor buren of dakkapellen in een bijzondere uitvoering met bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak.

Roeden

Bekijk hier voorbeelden van roeden in een dakkapel.

Screens

Bekijk hier voorbeelden van dakkapellen met screens.

Montage

Bekijk hier voorbeelden van de montage van onze dakkapellen.

Binnenzijde

Bekijk hier voorbeelden van de binnenzijde van onze dakkapellen.

Details

Bekijk hier voorbeelden van details van onze dakkapellen.

Fabriek

Bekijk hier onze fabriek / werkplaats.