X

Page content

Ervaringen

Check hier of er een Hollandia dakkapel bij u in de buurt staat en lees de onafhankelijke recensies die onze klanten ons gaven. Overtuig uzelf en kom langs bij ons of vraag een offerte aan!

Recente plaatsingen Hollandia Dakkapellen

Hollandia als Expert bij Kassa

Hollandia Dakkapellen op radar.nl

hollandia-radar

Bekijk onze video’s

bioscoop-hollandia

Laat hieronder uw eigen review achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
by Ruben Flohr on Hollandia Dakkapellen
Plaatsing dakkapellen

Hollandia dakkapellen heeft bij onze middenwoning aan de voorkant een 4 meter brede en achter een 7 meter brede dakkapel geplaatst. Alles netjes van te voren ingemeten en geplaatst in 1 dag, netjes volgens planning. Drie spantbenen verwijderd en vervangen door een andere draagconstructie.Ondertussen zijn we ruim een half jaar verder en nog steeds erg tevreden over de dakkapellen. Alles staat als een huis, ziet er netjes uit, geen lekkages gehad.Enige minpuntje is dat de draai-kiepramen vrij makkelijk kunnen loskomen als ze je niet niet precies als draai of als kiep bediend. Er is een reset voor om ze weer terug in het kozijn te krijgen, maar het is een beetje onhandig. De service van Hollandia toen het ons de eerste keer overkwam was overigens direct en effectief.

Dakkapel super mooi

Dakkapel geplaatst die aan al onze wensen voldoet. Afspraak is afspraak bij Hollandia dakkapellen. Vaklui die het plaatsen. Echt een aanrader.

by Van Winden on Hollandia Dakkapellen
Fantastische dakkapel

Wat zijn wij superblij met onze dakkapel aan de achterzijde van onze woning! Het kopen van een dakkapel is nog best lastig. Bij wie ben je nou aan het goede adres. In de showroom konden we de dakkapellen zien en de verschillen in afwerking. Dit was voor ons de doorslag om in zee te gaan met Hollandia dakkapellen. In één dat wordt de dakkapel geplaatst. Eerst een gat zagen in het dak om vervolgens de dakkapel er in te laten hijsen en te plaatsen. We hebben ervoor gekozen om de binnenzijde zelf af te werken (scheelt weer wat geld) en zijn erg blij met de dakkapel. Er komt onwijs veel licht binnen waardoor deze kamer lekker open en ruim aanvoelt. We zijn heel blij en tevreden met het resultaat en is zeker aan te bevelen!

by Annet Nijhof on Hollandia Dakkapellen
Fantastische dakkapel

We zijn superblij met de dakkapel over de hele breedte van ons huis. Met enorme vakkundigheid geplaatst! Als een acrobaat werd door de lucht gevlogen om het laatste stukje nog vrij te maken voor de grote dakkapel.Middels prachtige takelwagen naar boven gehezen. Paste precies :)De hele buurt liep uit om het schouwspel te bekijken.Horren waren te klein, maar zijn inmiddels omgeruild en passen goed.Nu nog de hele binnenkant aftimmeren en dan zitten we er weer goed bij.Veel ruimte, veel meer daglicht en een mooi uitzicht erbij gekregen.We zijn heel tevreden met het resultaat.

Prachtige dakkapelen en geweldige service!

Wij hebben onze woning voorzien van 2 dakkapellen van Hollandia aan de voor en achterzijde van onze woning. Vanaf het moment dat Frans (verkoper) bij ons thuis is geweest wisten we het eigenlijk al. Goed advies, goede kwaliteit, prima prijs en uiterst vriendelijk. Ook na de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden en werd er ingemeten en meegedacht! De bouwvergunning is ook geheel verzorgd door Hollandia en dat verliep prima! Daarna kregen wij een datum van plaatsing en deze (zeer vriendelijke heren) stonden om 7 uur zoals afgesproken op de stoep en hebben geweldig werk verricht. Om 15.15 waren de heren klaar en stonden onze dakkapellen erop afgemonteerd en wel.In 1 woord, geweldig!

in één woord: perfect

De zolder moest voorzien worden van een dakkapel. Na een aantal offertes en gesprekken bleek voor ons dat Hollandia de beste partij was. Het gesprek verliep prettig en er werd goed meegedacht en advies gegeven. Een paar dagen later nog even naar de vestiging in Cruqius geweest om het materiaal "in handen" te hebben. Ook een kijkje in de fabriek genomen en dat alles bij elkaar gaf de doorslag. Het plaatsen verliep perfect. Snel, vakkundig en volgens afspraak. Er werd gewerkt met plastic om de trap te beschermen en al het afval werd uit het huis getakeld. Netjes! Zeer tevreden.

Kwaliteit: dat zie je aan alles

Wij wilden de zolder verbouwen en een studeerkamer creëren en hoewel wij al een dakkapel over de hele breedte aan de achterzijde hadden was een dakkapel aan de voorzijde toch echt nodig om twee fatsoenlijke kamers te kunnen maken.Na uitgebreid sites en reviews te hebben doorgenomen werd mij eigenlijk al snel duidelijk dat Hollandia een betrouwbare en kwalitatief goede partner zou zijn. Met name het gesprek dat de directeur van Hollandia had in een aflevering van Kassa, overtuigde mij. Expertise, beide voeten op de grond en een oprecht en eerlijk man, zo kwam hij op mij over. Een man een man, een woord een woord. Dat heerlijke gevoel dat je bij echte vakmannen nog hebt!Met mijn vriendin naar de showroom gegaan, eigenlijk om haar de mogelijkheden te laten zien zodat wij later thuis konden bespreken wat wij wilden (al was mij dat al duidelijk voordat wij gingen :P) werden wij zo vriendelijk ontvangen en goed en duidelijk te woord gestaan dat mijn vriendin meteen "om" was. Na een kort bezoek aan de werkplaats en keuze van kleuren/samenstelling etc, hebben wij er toch wel een hele vijf minuten over nagedacht en ter plaatse het contract getekend. Het zegt wel wat dat mijn vriendin al meteen wilde tekenen want die is normaal toch echt van het herhaaldelijk checken en bekijken en afwegen. Ook zij was 'gepakt' door de ervaring, vakmanschap en kwaliteit die werd uitgestraald.De dag er na kwam de inmeter al en alle communicatie was snel en duidelijk!Op de afgesproken dag stonden de mannen op tijd voor de deur en na een bak koffie gingen zij aan de slag. Je voelt aan alles dat zij weten wat ze doen, er werd overlegd toen het nodig was en in een mum van tijd stond er een gloednieuwe dakkapel op ons huis. Wat een mooi gezicht, wat een licht en wat zijn wij blij!! Ik raad het iedereen aan om met Hollandia in zee te gaan. Ja er zijn goedkopere bij, maar kwaliteit betaalt zich altijd uit! Dat zie je aan alles.

Nieuwe dakkapel staat erop!

Ook wij moesten aan de nieuwe dakkapel. De oude was inmiddels door en door rot en einde levensduur.Na verschillende aanbieders vergeleken te hebben uitgekomen bij Hollandia Dakkapellen in de Cruquius (nagenoeg om de hoek).In de showroom een paar keer vriendelijk te woord gestaan en er werd netjes de tijd genomen voor alle vragen.Mocht in de werkruimte achter naar hartelust rondkijken en de verschillende modellen en opties in het echt zien, dat gaf toch ook wel de doorslag.Hier geen verkooppraatjes, gewoon degelijk spul, vakkundig in elkaar gezet.Uiteindelijk op een mooie offerte uitgekomen en helaas gezien de vakantiebezetting even moeten wachten op de nieuwe dakkapelplaatsing.11november was het zo ver en stonden twee heren 30 minuten te vroeg voor de deur, maar lieten ons nog even slapen tot het afgesproken tijdstip 07:00 stipt was. Ruim op tijd dus, aanhanger met dakkapel en al. De heren Jaap en Paul stelden zich netjes voor en gingen al grappend en grollend lekker aan de slag met het demonteren van de oude dakkapel (arme buren). Ton iets later een enorme kraan arriveerde ging het snel.Oude dakkapel werd van het dak gelift en afgevoerd. Het binnenwerk wat ik zelf al deels had afgebroken kon ook meteen mee in de puinzak.De nieuwe dakkapel werd op z'n huidige plek gehezen en dat geeft meteen een machtig gevoel. Nieuw en degelijk. Wat een verbetering ten opzichte van de vorige. Het binnenwerk hebben we zelf afgetimmerd, in tegenstelling tot wat eerder was afgesproken, maar een kleine aanpassing in de factuur en geen problemen daar.Jaap/Paul/Ruben & Hollandia showroom: bedankt! Dit kan er weer een flink aantal jaren tegen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»