X
X

Page content

Ervaringen

Check hier of er een Hollandia dakkapel bij u in de buurt staat en lees de onafhankelijke recensies die onze klanten ons gaven. Overtuig uzelf en kom langs bij ons of vraag een offerte aan!

Recente plaatsingen Hollandia Dakkapellen

Hollandia als Expert bij Kassa

Hollandia Dakkapellen op radar.nl

hollandia-radar

Bekijk onze video’s

bioscoop-hollandia

Laat hieronder uw eigen review achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 43 reviews
Niet meer verder zoeken

Hollandia heeft recent een dakkapel bij me geplaatst. Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij gehad en elke afspraak is keurig nagekomen.Duidelijke offerte bespreking en prijsafspraken, gaandeweg het traject nog wat kunnen aanpassen. Dag van plaatsing verliep ook prima, vriendelijke vakmensen die hard en nauwkeurig werken.

by Jeroen Stolk & Sylvia Textor on Hollandia Dakkapellen
Top Bedrijf

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Wij hebben 2 stuks dakkapellen van ca 5 meter voor en achter laten plaatsen. Wij zijn vooraf super goed geïnformeerd. De 4 monteurs waren op tijd ( 7.00 uur ) en begonnen direct met twee gaten in ons dak te zagen. De monteurs werkten hard en vakkundig ( ondanks de kou ) tegen 10 uur kwam de kraan de straat in gereden en tegen de middag waren de dakkapellen geplaatst. Na de patat en kroketten hebben ze de klus afgemaakt en waren tegen 15.00 uur klaar met onze twee dakkapellen. Super bedankt Hollandia we zijn er super blij mee.mvgr Jeroen Stolk en Sylvia Textor Castricum

by Wouter B on Hollandia Dakkapellen
Goede ervaring

Goede ervaring met Hollandia. Goed geinformeerd tijdens eerste gesprek. Een schappelijke prijs. Daarna duidelijke communicatie. Plaatsing was snel gedaan. Wij zijn tevreden

Ons dak is vol

Nadat wij 8 jaar geleden hebben gekozen voor een Hollandia dakkapel, hebben wij ook voor de dakkapel aan de voorzijde gekozen voor dit bedrijf. We zijn goed geïnformeerd, ook onduidelijkheden naar aanleiding van de overeenkomst werden goed uitgelegd. Er was snelle respons op communicatie via de e-mail. Al lijkt de communicatie tussen de financiële afdeling en de verkoper wel wat langs elkaar heen te gaan. Dit heeft overigens niet tot problemen geleid. De monteurs waren vriendelijk, netjes op tijd en ruim op tijd klaar. En is nu geen plek meer op ons dak voor een dakkapel, maar anders zouden we waarschijnlijk weer voor Hollandia kiezen.

by Niels Dekker on Hollandia Dakkapellen
Super product en service

Zowel het dakkapel als de service en samenwerking is super. Tijdens het eerste gesprek kan je in de showroom precies zien wat de opties zijn en de ruimte waar de dakkapellen gemaakt worden. Hollandia regelt verder alles tot in de puntjes (inclusief alle vergunningen) en reageert altijd binnen een of twee werkdagen op vragen. De installatie ging vlekkeloos binnen een dag. Het dakkapel is van uitstekende kwaliteit en heeft al een flinke regendag doorstaan! De manier waarop Hollandia met klanten omgaat en zaken regelt, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

by Rene en Sabina on Hollandia Dakkapellen

professioneel bedrijf met mensen die begrijpen hoe je met klanten om moet gaan.

by Ronald en Patricia on Hollandia Dakkapellen
Top service, uitmuntende montage

Super voortraject door Frans en Ruben. Volledige transparantie, rondleiding door fabriek, goede informatie, concrete heldere afspraken.Bij vragen gelijk een reactie.Kwaliteit en materiaal conform afspraak. Zeer professioneel.Montage en afwerking door super professionals Jaap en Paul.'s Ochtends half 8 kapel geleverd, om15.00 uur wind- en waterdicht.Samenwerking kraanbedrijf Boogaard perfect.Dit zijn vaklieden!!!!

by Jean en Erwin on Hollandia Dakkapellen
Top bedrijf

Heel erg bij met onze twee prachtige dakkapellen en met Hollandia. Het begon met een bezoek aan de showroom met Cor, die ons heel goed advies gaf. Kon goed zien alle verschillen tussen de modellen en daardoor wisten we precies wat we kregen. Grote voordeel ten opzicht van onze aannemer was dat het allemaal binnen een dag geplaatst kon worden. Top prijs vergeleken met andere bedrijven en onze aannemer, en de service was uitstekend van begin tot einde. Alles gelijk opgelost zonder gezeur, ook onze bouwvergunning geregeld. Een zee van ruimte boven, inclusief een nieuwe badkamer binnen een van de dakkapellen nu, en alleen maar complimenten van de buren - die gaan ook allemaal naar Hollandia nu! Ko en Kees hebben ook heel mooi werk geleverd. In een dag waren beide zo-groot-mogelijk dakkapellen ingezet en afgewerkt. Heel erg blij.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»