Ervaringen

Check hier of er een Hollandia dakkapel bij u in de buurt staat en lees de onafhankelijke recensies die onze klanten ons gaven. Overtuig uzelf en kom langs bij ons of vraag een offerte aan!

Dakkapellen 2019-2021

Plaatsingen 2016-2018

Hollandia als expert bij Kassa

Hollandia Dakkapellen op radar.nl

hollandia-radar

Bekijk onze video's

bioscoop-hollandia

Ervaringen van klanten

"Zeer goede ervaring"

Wat ik erg kenmerkend vind is dat bij het offerte traject, planning en uitvoering ook de aftersales zeer goed verloopt. 5 jaar na datum plaatsing ondervond ik een kleine storing met het geleverde rolluik, na meermalen telefonische en mail technische service ontkwamen we niet aan service aan huis.Hierbij zijn we snel, bekwaam en kosteloos van service voorzien.Dikke full rating van een persoon welke nooit reviews schrijft, behalve als het echt verdiend is.Mooi werk,.

testimonials hollandia dakkapellen
Erik | April 2020
"Verstand van zaken"

De verkoper hebben we helaas niet een positief gevoel bij, praat te snel en teveel, de dakkapel is echter helemaal super, zijn we erg blij mee, is geplaatst door Buddy en Wim.


Twee mannen met verstand van zaken, jammer dat de verkoper zich niet wat meer inleeft in de klant en hier en daar een steekje heeft laten vallen, echter is dit wel goed gekomen, dankzij de mannen die het plaatsen hebben gedaan.

testimonials hollandia dakkapellen
Marion |  25 maart 2020

"Echte service"

Bij de opdrachtverwerking ging iets mis (inbouw zonnescherm) .

Zonder problemen alles opgelost tot volle tevredenheid.

Vakmensen die staan voor wat ze beloven, ook ná oplevering.

Klasse Tom, Jaap en Paul👍👍👍

testimonials hollandia dakkapellen
Richard Kessels | 9 oktober 2019

"Professioneel bedrijf met vakkundige medewerkers"

Wij hebben in december 2017 een dakkapel laten plaatsen. Zeer tevreden over de plaatsing en de kwaliteit van de dakkapel.


Service van Hollandia is top vandaag heeft Jaap van Hollandia ons raam afgesteld omdat deze wat moeilijk sloot. Allemaal service van de zaak. Wij zeggen echt een topbedrijf.

testimonials hollandia dakkapellen
Linda | 22 mei 2019

"Duidelijke communicatie en snelle service"

Heel GOEDE ERVARING met Hollandia DakkapellenGoede ervaring met Hollandia. Goed geinformeerd tijdens eerste gesprek. Een schappelijke prijs.


Daarna duidelijke communicatie. Plaatsing was snel gedaan.heel goede service,Wij zijn heel erg tevreden

testimonials hollandia dakkapellen
Mohammed | 28 april 2019

"Top service met goede prijs-kwaliteit verhouding"

Erg prettige samenwerking gehad met Hollandia Dakkapellen. Het offerte traject ging goed, wordt goed meegedacht en snel gereageerd. Ook het inmeten en inplannen van plaatsing gebeurt professioneel. Het contact gaat heel gemakkelijk, er wordt de tijd genomen om uit te leggen wat men doet en er wordt snel gereageerd bij vragen of kleine issues.

testimonials hollandia dakkapellen
S. van Dijk | 28 april 2019

"Niet meer verder zoeken"

Hollandia heeft recent een dakkapel bij me geplaatst.


Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij gehad en elke afspraak is keurig nagekomen.


Duidelijke offerte bespreking en prijsafspraken, gaandeweg het traject nog wat kunnen aanpassen.


Dag van plaatsing verliep ook prima, vriendelijke vakmensen die hard en nauwkeurig werken.


testimonials hollandia dakkapellen
Erwin | 10 december 2018

"Top bedrijf"

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Wij hebben 2 stuks dakkapellen van ca 5 meter voor en achter laten plaatsen. Wij zijn vooraf super goed geïnformeerd. De 4 monteurs waren op tijd ( 7.00 uur ) en begonnen direct met twee gaten in ons dak te zagen. De monteurs werkten hard en vakkundig ( ondanks de kou ) tegen 10 uur kwam de kraan de straat in gereden en tegen de middag waren de dakkapellen geplaatst. Na de patat en kroketten hebben ze de klus afgemaakt en waren tegen 15.00 uur klaar met onze twee dakkapellen. Super bedankt Hollandia we zijn er super blij mee.mvgr Jeroen Stolk en Sylvia Textor

testimonials hollandia dakkapellen
Jeroen Stolk |  23 november 2018

"Ons dak is vol"

Nadat wij 8 jaar geleden hebben gekozen voor een Hollandia dakkapel, hebben wij ook voor de dakkapel aan de voorzijde gekozen voor dit bedrijf. We zijn goed geïnformeerd, ook onduidelijkheden naar aanleiding van de overeenkomst werden goed uitgelegd. Er was snelle respons op communicatie via de e-mail.


Al lijkt de communicatie tussen de financiële afdeling en de verkoper wel wat langs elkaar heen te gaan. Dit heeft overigens niet tot problemen geleid. De monteurs waren vriendelijk, netjes op tijd en ruim op tijd klaar.

testimonials hollandia dakkapellen
Sophie/ 22 mei 2018

"Heel erg blij"

Heel erg bij met onze twee prachtige dakkapellen en met Hollandia. Het begon met een bezoek aan de showroom met Cor, die ons heel goed advies gaf. Kon goed zien alle verschillen tussen de modellen en daardoor wisten we precies wat we kregen. Grote voordeel ten opzicht van onze aannemer was dat het allemaal binnen een dag geplaatst kon worden. Top prijs vergeleken met andere bedrijven en onze aannemer, en de service was uitstekend van begin tot einde. Alles gelijk opgelost zonder gezeur, ook onze bouwvergunning geregeld. Een zee van ruimte boven, inclusief een nieuwe badkamer binnen een van de dakkapellen nu, en alleen maar complimenten van de buren - die gaan ook allemaal naar Hollandia nu! In een dag waren beide zo-groot-mogelijk dakkapellen ingezet en afgewerkt. Heel erg blij.

testimonials hollandia dakkapellen
Jean en Erwin | 27 april 2018

"Hollandia regelt alles tot in de puntjes"

Zowel het dakkapel als de service en samenwerking is super.


Tijdens het eerste gesprek kan je in de showroom precies zien wat de opties zijn en de ruimte waar de dakkapellen gemaakt worden.


Hollandia regelt verder alles tot in de puntjes (inclusief alle vergunningen) en reageert altijd binnen een of twee werkdagen op vragen. De installatie ging vlekkeloos binnen een dag.


Het dakkapel is van uitstekende kwaliteit en heeft al een flinke regendag doorstaan!


De manier waarop Hollandia met klanten omgaat en zaken regelt, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

testimonials hollandia dakkapellen
Niels Dekker | 21 mei 2018

"Super professioneel"

Super voortraject door Frans en Ruben. Volledige transparantie, rondleiding door fabriek, goede informatie, concrete heldere afspraken.Bij vragen gelijk een reactie.


Kwaliteit en materiaal conform afspraak. Zeer professioneel.Montage en afwerking door super professionals Jaap en Paul.'s


Ochtends half 8 kapel geleverd, om15.00 uur wind- en waterdicht. Samenwerking kraanbedrijf Boogaard perfect.


Dit zijn vaklieden!!!!

testimonials hollandia dakkapellen
Ronald en Patricia | 12 mei 2018

"Goede ervaring met Hollandia"

Goede ervaring met Hollandia. Goed geïnformeerd tijdens eerste gesprek. Een schappelijke prijs. Daarna duidelijke communicatie. Plaatsing was snel gedaan. Wij zijn tevreden

testimonials hollandia dakkapellen
Wouter B | 28 mei 2018

"Professioneel bedrijf"

Professioneel bedrijf.


Met mensen die begrijpen hoe je met klanten om moet gaan.

testimonials hollandia dakkapellen
Rene en Sabina | 16 mei 2018

"Storing vakkundig verholpen"

Onze storing aan het rolluik van onze dakkapel snel en vakkundig verhopen,


Bedankt Cor en Tom

testimonials hollandia dakkapellen
Rik van der Wurff | 22 maart 2019

"Recommend it to everybody"

We ordered 2 dakkapels for our new house from Hollandia Dakkapelen. The salesman and the engineer that we dealt with were very professional. They even called the municipality for the permits and made sure the size of the dakkapels were allowed. On the day of the montage, the workers came at 7:30 sharp and did a good job. They were finished bu 15:30 without any complications. All in all, we were very pleased with the professionalism of the Company and recommend it to everybody.

testimonials hollandia dakkapellen
Family Kanan | 16 april 2018

"Top garantie en top service"

Nooit geen problemen gehad met de 4 dakkapellen uit 2010 van onze vereniging.Totdat er een deel een beetje loskwam na een zware stom.Gelijk (na 3 dagen )kwam er een vriendelijke monteur die niet alleen het betreffende deel maar gelijk ook de andere 3 nakeek en bij twijfel ook alles netjes oploste.
Daarom TOP !!garantie en ook het oplossen na toch wel een aantal zorgeloze jaren zonder er moeilijk over te doen ....Bedankt

testimonials hollandia dakkapellen
M. Overdevest | 16 april 2018

"Zeer tevreden over levering"

Op 27 Maart is onze mooie dakkapel geplaatst.


De mannen waren binnen 6 uur klaar en hebben een dakkapel geïnstalleerd van bijna de hele breedte van ons huis. Wat een ruimte.


Wij zijn zeer tevreden en hebben al veel vraag gehad van vrienden en kennissen waar wij onze dakkapel vandaan hebben omdat ze deze erg mooi vonden.

testimonials hollandia dakkapellen
Kim Welagen | 16 april 2018

"Echt vakwerk geleverd"

Op 26 Maart 2018 is onze prachtige dakkapel over de volle breedte van ons huis geplaatst. In slechts 5 uur stond ie er op! Echt vakwerk is er geleverd door de 2 monteurs Co en Kees.


Ook de aftersales is door Cor naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.


We kunnen Hollandia Dakkapellen aan een ieder aanraden! Fam. Hendriks te Velserbroek.

testimonials hollandia dakkapellen
J. Hendriks | 3 april 2018

"1 dag, 2 kapellen"

Afgelopen week zijn er bij ons op 1 dag 2 kapellen geplaatst.


Wat een positieve ervaring, van de dag in de showroom tot en met de plaatsing was het een vloeiend lopend traject. Geen verborgen verkoop praatjes, alles volgens afspraak en geweldige vrolijke monteurs (s morgens om 6.45 uur :-) ) die binnen een dag het werk verrichten.

Bedankt!

testimonials hollandia dakkapellen
Barry en Nathalie | 3 april 2018

"Waardevermeerdering huis"

Afgelopen week is er aan de voorkant van ons huis een dakkapel geplaatst. Dat geeft weer meer ruimte en licht - en met het rolluik hebben we er een slaapkamer bij die superdonker kan worden gemaakt. Omdat Hollandia de dakkapel aan de achterkant ook al had geplaatst, zijn we gegaan voor "nog één precies zo" want de eerste dakkapel bevalt super. Fijn dat de mannen ons ook hebben geholpen met de vergunning. Een echte waardevermeerdering van ons huis.

testimonials hollandia dakkapellen
Familie Liefting | 1 april 2018

"Afspraak = Afspraak"

In de showroom werden wij vlot en prettig geholpen we wisten zelf wat we graag wilden en werden professioneel geholpen en voorgelicht. Hierdoor was de beslissing voor Hollandia Dakkapellen snel genomen. Geen onzinverhalen en verkooppraatjes en afspraak is afspraak. Direct na de aankoopbeslissing is er vlot ingemeten waardoor wij binnen het door ons gewenste tijdsbestek een vergunning en plaatsingsdatum kregen. Geen wijzigingen en er werd dan ook geplaatst op de afgesproken datum. Alle informatie hierover was vooraf te lezen in de opdrachtbevestiging. Op de dag van plaatsing waren er twee teams van ervaren monteurs keurig op tijd en hebben op kundige wijze, zeer vlot de beide dakkapellen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde diensten en de dakkapellen zelf. Wij kunnen Hollandia dakkapellen van harte aanbevelen.

testimonials hollandia dakkapellen
Marc | 29 maart 2018

"Service direct en effectief"

Hollandia dakkapellen heeft bij onze middenwoning aan de voorkant een 4 meter brede en achter een 7 meter brede dakkapel geplaatst. Alles netjes van te voren ingemeten en geplaatst in 1 dag, netjes volgens planning.


Drie spantbenen verwijderd en vervangen door een andere draagconstructie.Ondertussen zijn we ruim een half jaar verder en nog steeds erg tevreden over de dakkapellen. Alles staat als een huis, ziet er netjes uit, geen lekkages gehad.Enige minpuntje is dat de draai-kiepramen vrij makkelijk kunnen loskomen als ze je niet niet precies als draai of als kiep bediend. Er is een reset voor om ze weer terug in het kozijn te krijgen, maar het is een beetje onhandig.


De service van Hollandia toen het ons de eerste keer overkwam was overigens direct en effectief.

testimonials hollandia dakkapellen
Ruben Flohr | 9 augustus 2018

"Heel blij en tevreden met resultaat"

Wat zijn wij superblij met onze dakkapel aan de achterzijde van onze woning! Het kopen van een dakkapel is nog best lastig. Bij wie ben je nou aan het goede adres. In de showroom konden we de dakkapellen zien en de verschillen in afwerking.


Dit was voor ons de doorslag om in zee te gaan met Hollandia dakkapellen. In één dat wordt de dakkapel geplaatst. Eerst een gat zagen in het dak om vervolgens de dakkapel er in te laten hijsen en te plaatsen. We hebben ervoor gekozen om de binnenzijde zelf af te werken (scheelt weer wat geld) en zijn erg blij met de dakkapel.


Er komt onwijs veel licht binnen waardoor deze kamer lekker open en ruim aanvoelt.


We zijn heel blij en tevreden met het resultaat en is zeker aan te bevelen!

testimonials hollandia dakkapellen
Van Winden | 25 juli 2017

"Nieuwe dakkapel staat erop"

Ook wij moesten aan de nieuwe dakkapel. De oude was inmiddels door en door rot en einde levensduur.Na verschillende aanbieders vergeleken te hebben uitgekomen bij Hollandia Dakkapellen in de Cruquius (nagenoeg om de hoek).In de showroom een paar keer vriendelijk te woord gestaan en er werd netjes de tijd genomen voor alle vragen.Mocht in de werkruimte achter naar hartelust rondkijken en de verschillende modellen en opties in het echt zien, dat gaf toch ook wel de doorslag.Hier geen verkooppraatjes, gewoon degelijk spul, vakkundig in elkaar gezet.Uiteindelijk op een mooie offerte uitgekomen en helaas gezien de vakantiebezetting even moeten wachten op de nieuwe dakkapelplaatsing.


11november was het zo ver en stonden twee heren 30 minuten te vroeg voor de deur, maar lieten ons nog even slapen tot het afgesproken tijdstip 07:00 stipt was. Ruim op tijd dus, aanhanger met dakkapel en al.


De heren Jaap en Paul stelden zich netjes voor en gingen al grappend en grollend lekker aan de slag met het demonteren van de oude dakkapel (arme buren). Ton iets later een enorme kraan arriveerde ging het snel.Oude dakkapel werd van het dak gelift en afgevoerd. Het binnenwerk wat ik zelf al deels had afgebroken kon ook meteen mee in de puinzak.De nieuwe dakkapel werd op z'n huidige plek gehesen en dat geeft meteen een machtig gevoel. Nieuw en degelijk. Wat een verbetering ten opzichte van de vorige. Het binnenwerk hebben we zelf afgetimmerd, in tegenstelling tot wat eerder was afgesproken, maar een kleine aanpassing in de factuur en geen problemen daar.Jaap/Paul/Ruben & Hollandia showroom: bedankt!  Dit kan er weer een flink aantal jaren tegen.

testimonials hollandia dakkapellen
Mulo | 2016

"Kwaliteit: dat zie je aan alles"

Wij wilden de zolder verbouwen en een studeerkamer creëren en hoewel wij al een dakkapel over de hele breedte aan de achterzijde hadden was een dakkapel aan de voorzijde toch echt nodig om twee fatsoenlijke kamers te kunnen maken.Na uitgebreid sites en reviews te hebben doorgenomen werd mij eigenlijk al snel duidelijk dat Hollandia een betrouwbare en kwalitatief goede partner zou zijn. Met name het gesprek dat de directeur van Hollandia had in een aflevering van Kassa, overtuigde mij. Expertise, beide voeten op de grond en een oprecht en eerlijk man, zo kwam hij op mij over. Een man een man, een woord een woord. Dat heerlijke gevoel dat je bij echte vakmannen nog hebt! Met mijn vriendin naar de showroom gegaan, eigenlijk om haar de mogelijkheden te laten zien zodat wij later thuis konden bespreken wat wij wilden werden wij zo vriendelijk ontvangen en goed en duidelijk te woord gestaan dat mijn vriendin meteen "om" was. Na een kort bezoek aan de werkplaats en keuze van kleuren/samenstelling etc, hebben wij er toch wel een hele vijf minuten over nagedacht en ter plaatse het contract getekend. Het zegt wel wat dat mijn vriendin al meteen wilde tekenen want die is normaal toch echt van het herhaaldelijk checken en bekijken en afwegen. De dag er na kwam de inmeter al en alle communicatie was snel en duidelijk!Op de afgesproken dag stonden de mannen op tijd voor de deur en na een bak koffie gingen zij aan de slag. Je voelt aan alles dat zij weten wat ze doen, er werd overlegd toen het nodig was en in een mum van tijd stond er een gloednieuwe dakkapel op ons huis. Wat een mooi gezicht, wat een licht en wat zijn wij blij!! Ik raad het iedereen aan om met Hollandia in zee te gaan. Ja er zijn goedkopere bij, maar kwaliteit betaalt zich altijd uit! Dat zie je aan alles.

testimonials hollandia dakkapellen
Sander | 2016

"Zeer tevreden met Hollandia"

Onze oude dakkapel aan de achterkant van ons huis was rot, zo rot zelfs dat 1 houten raamkozijn letterlijk door de verf bij elkaar werd gehouden.


Per toeval kwamen wij op de website van Hollandia terecht. De showroom is redelijk rechttoe rechtaan, geen wirwar van deuren, ramen en dakkapellen.


Omdat wij op zaterdag langskwamen, mochten wij ook even in de fabriek achter de showroom kijken.


Na een goede uitleg van hun producten hebben we een afspraak gemaakt voor de verkoper om langs te komen en onze zolder te bekijken.


Tijdens deze eerste opmeting hebben werd alles goed uitgelegd en in overleg met ons bekeken, de verkoper denkt goed mee met de klant.


Na het tekenen van het contract komt er nog iemand langs om alles precies te berekenen. Een paar weken later werden onze twee nieuwe dakkapellen netjes in 1 dag geplaatst.


De prijs was precies binnen ons budget, maar we hebben meer gekregen dan wij in eerste instantie voor ogen hadden, waaronder rolluiken in beide dakkapellen. Wij zijn dus zeer tevreden met Hollandia

testimonials hollandia dakkapellen
Duivenvoorde | 2015

"Goed meegedacht en advies gegeven"

De zolder moest voorzien worden van een dakkapel. Na een aantal offertes en gesprekken bleek voor ons dat Hollandia de beste partij was. Het gesprek verliep prettig en er werd goed meegedacht en advies gegeven.


Een paar dagen later nog even naar de vestiging in Cruqius geweest om het materiaal "in handen" te hebben.


Ook een kijkje in de fabriek genomen en dat alles bij elkaar gaf de doorslag. Het plaatsen verliep perfect. Snel, vakkundig en volgens afspraak.

Er werd gewerkt met plastic om de trap te beschermen en al het afval werd uit het huis getakeld. Netjes! Zeer tevreden.

testimonials hollandia dakkapellen
Joost | 2014

"In 1 woord: geweldig"

Wij hebben onze woning voorzien van 2 dakkapellen van Hollandia aan de voor en achterzijde van onze woning. Vanaf het moment dat Frans (verkoper) bij ons thuis is geweest wisten we het eigenlijk al. Goed advies, goede kwaliteit, prima prijs en uiterst vriendelijk. Ook na de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden en werd er ingemeten en meegedacht!


De bouwvergunning is ook geheel verzorgd door Hollandia en dat verliep prima! Daarna kregen wij een datum van plaatsing en deze (zeer vriendelijke heren) stonden om 7 uur zoals afgesproken op de stoep en hebben geweldig werk verricht.

Om 15.15 waren de heren klaar en stonden onze dakkapellen erop afgemonteerd en wel.In 1 woord, geweldig!

testimonials hollandia dakkapellen
Sven | 2017

"Vriendelijk, behulpzaam"

Afgelopen week is er bij ons een grote dakkapel geplaatst aan de achterkant van ons huis. Hierdoor hebben we nu een volledige woonlaag erbij gekregen.


Het voortraject is ook zeer goed geregeld, nette showroom, rondleiding door de fabriek en personeel dat meedenkt met de overige verbouwplannen zodat de kapel zo gunstig mogelijk wordt geplaatst.


Het personeel dat op de dag zelf langskomt voor de plaatsing is zeer vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. Mocht je overwegen om een dakkapel aan te schaffen dan is het zeker de moeite waard om hier eens te informeren.Jorèl de Wit, Donaulaan, Purmerend

testimonials hollandia dakkapellen
Jorel de Wit | 2015

"Vakmensen"

Hollandia dakkapellen.Eindelijk eens een verbouwing, waarbij alles goed gaat.Wij hadden 2 dakkapellen nodig (2.5 en 4.5 m.) en daarvoor hebben wij bij 5 bedrijven prijs gevraagd. Hollandia was de op 1 na goedkoopste, maar omdat zij e.e.a. in 1 dag prefab konden plaatsen kozen wij daarvoor. De goedkoopste moest het terplaatse opbouwen en dat duurde meer dan 1 week.Daarnaast werd alles in kunststof uitgevoerd, waardoor ik nooit meer onderhoud heb. Twee dagen later werd er ingemeten en kreeg ik nog wat goede adviezen.De levering was precies op de 6 weken tevoren geplande datum. Men kwam om 7.30 uur met 2 ploegen, en om 16.00 uur was ons huis 2 prachtige dakkapellen rijker.Geen gezeur over vantevoren betalen. Vakmensen, en een perfect produkt.Gerrit Heemskerk

testimonials hollandia dakkapellen
Gerrit Heemskerk | 2015

"Diverse modellen in de showroom"

Wat zijn wij superblij met onze dakkapel aan de achterzijde van onze woning! Het kopen van een dakkapel is nog best lastig. Bij wie ben je nou aan het goede adres. In de showroom konden we de dakkapellen zien en de verschillen in afwerking. Dit was voor ons de doorslag om in zee te gaan met Hollandia dakkapellen. In één dat wordt de dakkapel geplaatst.


Eerst een gat zagen in het dak om vervolgens de dakkapel er in te laten hijsen en te plaatsen. We hebben ervoor gekozen om de binnenzijde zelf af te werken (scheelt weer wat geld) en zijn erg blij met de dakkapel. Er komt onwijs veel licht binnen waardoor deze kamer lekker open en ruim aanvoelt.

We zijn heel blij en tevreden met het resultaat en is zeker aan te bevelen!

testimonials hollandia dakkapellen
Van der Winden | 2017

"Afspraken worden nagekomen"

Toch meer licht en loop ruimte op de slaapkamer. Hollandia kwam langs voor de offerte.


Andere partijen ook geraadpleegd maar waren echt slordig en enkele (groot landelijk bedrijf) langzaam met aanleveren van een niet juiste offerte.


Ook offertes gekregen x zo duur, niet te verklaren in mijn beleving. Voor Hollandia heeft verkoper Frans goed voorwerk gedaan en nameting door Ruben was snel gedaan.


Afspraken worden nagekomen en een team met vakkundige krachten met humor kwamen plaatsen. Dakkappel is prima en van binnen mooi en strak afgewerkt! Perfect en verdient aanbeveling.

testimonials hollandia dakkapellen
M. Van Lingen | 2015

"Fantastische dakkapel"

We zijn superblij met de dakkapel over de hele breedte van ons huis. Met enorme vakkundigheid geplaatst! Als een acrobaat werd door de lucht gevlogen om het laatste stukje nog vrij te maken voor de grote dakkapel.Middels prachtige takelwagen naar boven gehezen. Paste precies :)


De hele buurt liep uit om het schouwspel te bekijken.Horren waren te klein, maar zijn inmiddels omgeruild en passen goed.Nu nog de hele binnenkant aftimmeren en dan zitten we er weer goed bij.Veel ruimte, veel meer daglicht en een mooi uitzicht erbij gekregen.We zijn heel tevreden met het resultaat.

testimonials hollandia dakkapellen
Annet Nijhof | 2017

"Uiterst tevreden over onze dakkapel"

Absoluut een aanraderGisteren is door Hollandia dakkapellen bij ons een dakkapel geplaatst aan de achterkant van ons huis. Het voortraject is ook zeer goed geregeld, nette showroom en personeel dat meedenkt. H


et personeel dat op de dag zelf langskomt, Benny en Dennis, is zeer vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam.


Wij raden iedereen die een dakkapel wil plaatsen dat het zeker de moeite waard om hier te informeren. Jan en Paula de Bruijn Bergen op Zoom

testimonials hollandia dakkapellen
Jan & Paula de Bruijn | 2016

"Duidelijk en geen poespas"

Toevallig Cor Arnold tegen het lijf gelopen, tijdens een kop koffie onze wensen uiteen gezet en een paar uur later een duidelijke offerte op de mail.Het gevoel was direct goed en dezelfde dag hebben we een dakkapel besteld!


De dag van levering was iets vertraagd, echter waren we hier bijtijds van op de hoogte gesteld dus geen probleem.Bij levering waren de mannen op tijd (07.00uur)en eind van de middag stond de dakkapel er netjes op!


Wil je een duidelijk en geen poespas verhaal, ga dan naar Hollandiadakkapellen, en overtuig jezelf!

testimonials hollandia dakkapellen
Tjapko Postma | 2015

"Plaatsing ging voorspoedig"

Gisteren is er door Hollandia een dakkapel op mijn huis geplaatst. De plaatsing ging voorspoedig en was voor 13.00 gerealiseerd.


Ik heb alleen maar lof. De monteurs waren vriendelijk en informatief.

Het dakkapel zelf is vandaag in het slechte herfstweer goed getest. De test is met een 10 afgerond. Ik kan dus iedereen Hollandia aanbevelen.


Aan Hollandia: bij deze nogmaals hartelijk bedankt.

testimonials hollandia dakkapellen
Xander Verberkmoes | 2015

"Vakmanschap en afspraak"

In November hebben we een dakkapel laten zetten bij ons in Utrecht. Na een zeer plezierige en open intake (en een goeie prijs), heeft de inmeting plaatsgevonden en hebben we een afspraak gemaakt voor de plaatsing. De mannen van Hollandia hebben ter plekke goed meegedacht over de plaatsing, ook wat betreft vergunningen, en hebben het werk snel en professioneel uitgevoerd terwijl er vollop ruimte was voor een grap.


Kortom, het was snel, professioneel en plezierig om met het hele team te werken.

testimonials hollandia dakkapellen
Daan en Anneke | 2015

"Vakwerk en erg bedankt"

Vandaag is onze dakkapel geplaatst.


We waren vol vertrouwen want het hele traject van het eerste bezoek tot de plaatsingsafspraak verliep erg prettig.


Ik kan alleen maar een grote pluim geven voor het geweldige vakkundige werk wat de mannen vandaag, en de heren in de fabriek hebben geleverd.Chapeau Hollandia, 10 met een griffel.


We kunnen deze fa aan een ieder aanraden.Fam. Van Wonderen

testimonials hollandia dakkapellen
van Wonderen Haarlem | 2015

"Gezocht naar  betrouwbaar bedrijf"

Wij hadden een dakkapel besteld bij een bedrijf dat op het laatste moment failliet ging.


Daarna hebben we lang gezocht naar een betrouwbaar bedrijf.


Hollandia had de reeds bestelde onderdelen overgenomen en de dakkapel is uiteindelijk in goed overleg door Hollandia gemaakt en geplaatst.


Wij zijn zeer tevreden over de service en het resultaat.

testimonials hollandia dakkapellen
Familie Schilder | 2014

"Hollandia is een fijne partner"

Als je weet wat je op je dak wilt hebben, is dat bij Hollandia ook zo geregeld. Een complete dakkapel met rolluik voor een correcte prijs.Door zeer aardige en vakkundige monteurs was binnen enkele uren de oude dakkapel aan de voorzijde van de woning vervangen door de nieuwe. Puin en afval zijn netjes afgevoerd en de zolder bezemschoon opgeleverd.Voor het zelf aftimmeren van de binnenzijde werden nog allerlei tips en handigheidjes achter gelaten.Mocht het zo ver komen dat we achter ook nog een dakkapel willen, dan kiezen we weer voor Hollandia.

testimonials hollandia dakkapellen
Rene Blok | 2015

"Dakkapel Amstelveen"

Na veel goede referenties gehoord te hebben in onze buurt in waardhuizen Amstelveen hebben wij gekozen voor hollandia dakkapellen.En onze keuze is goed geweest. Uitstekende kwaliteit, vakkundige mensen die het plaatsen kortom heel tevreden.En zo mooi zo groot en ik heb gekozen voor grote openslaande ramen dus ik kan in de zon liggen of zitten ook op een koude dag. Eigenlijk wilde ik een balkon maat dit is een betere oplossing ivm ons klimaat.Conclusie blij en tevreden prijs is zeker duurder dan andere maar kwaliteit heeft zijn prijs en op langere termijn zeker zeer belangrijk.

testimonials hollandia dakkapellen
Margreet Stoks | 2015

"Zeer tevreden over alle aspecten"

Wij hebben bij de oplevering het volgende geschreven: 1. Alles in goede orde ontvangen, geen beschadigingen.

2. Traject van verkoper, kantoor, inmeter en monteurs: vriendelijk, netjes, professioneel, goed geïnformeerd en meedenkend.

testimonials hollandia dakkapellen
Van der Linden | 2015

"Goede service"

Wij zijn zeer te spreken over de goede service van Hollandia Dakkapellen. Ze kwamen op de dag van plaatsing op tijd en aan het eind van de dag hadden we een prachtige dakkapel. Niets dan complimenten.

Goed gedaan heren!

testimonials hollandia dakkapellen
Familie Werchter | 2014

"Volgens afspraak geplaatst"

Bij het bestellen en inmeten zijn al onze wensen besproken en wat er wel/niet mogelijk was. Zodoende hebben we een dakkapel die voldoet aan onze wensen en zo is hij ook op de afgesproken dag geplaatst in minder dan een dag. We zijn dik tevreden!

testimonials hollandia dakkapellen
Olav | 2016

"Afspraak is afspraak"

Dakkapel geplaatst die aan al onze wensen voldoet. Afspraak is afspraak bij Hollandia dakkapellen.


Vaklui die het plaatsen. Echt een aanrader.

testimonials hollandia dakkapellen
Pieter | 2017

"Erg blij met onze ruime slaapkamer"

Wij hebben heel lang getwijfeld over een goede aanbieder van dakkapellen en zijn blij dat wij voor Hollandia hebben gekozen. Onze slaapkamer is hierdoor een stuk ruimer en ook aan de buitenkant ziet ons huis er mooi uit!! Hartelijk dank

testimonials hollandia dakkapellen
Daisy Kappelaar | 2014

"Compliment aan Hollandia"

Hierbij wil ik een compliment geven aan de firma Hollandia Dakkapellen, goede service , vakkundige monteurs en netjes gewerkt.


We zijn zeer blij met onze 2 dakkapellen.

testimonials hollandia dakkapellen
Famiilie Broere | 2015
arrow_drop_up arrow_drop_down