Dakkapellen Rotterdam

Dakkapellen in Rotterdam bestel je bij Hollandia Dakkapellen

Begin je een bedrijf aan huis, waarvoor je een extra kantoorruimte nodig hebt? Of is er een kleine op komst, waardoor een extra babykamer gewenst is? Met de dakkapellen in Rotterdam van Hollandia Dakkapellen haal je op een eenvoudige wijze meer woonruimte en daglicht in huis. De donkere zolder die eerst enkel als opslagruimte werd gebruikt, tover je met een dakkapel om in een extra slaapkamer of kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een dakkapel? Neem dan vrijblijvend contact op met Hollandia Dakkapellen via ons offerteformulier.

De belangrijkste voordelen van dakkappellen in Rotterdam

Een dakkapel plaatsen in Rotterdam biedt meerdere pluspunten in je woning. De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een dakkapel is dat de dakopbouw voor extra leefruimte in de woning zorgt. Door de ramen komt daglicht en frisse lucht bovendien eenvoudig de bovenverdieping binnen, waardoor je optimaal kunt ventileren. De plaatsing van een dakkapel in Rotterdam zorgt daarnaast voor een hogere woningwaarde. Verder zijn de dakkapellen in Rotterdam van Hollandia Dakkapellen uitstekend geïsoleerd, waardoor je bespaart op de energierekening.

Heb je een vergunning voor een dakkapel plaatsen in Rotterdam nodig?

Of een vergunning noodzakelijk is voor dakkapellen in Rotterdam, hangt af van verschillende factoren. Belangrijke richtlijnen bij de vraag of een vergunning nodig is, zijn:

 • Aan de zij- en achterkant van het huis is voor een dakkapel in Rotterdam meestal geen vergunning nodig
 • Een dakkapel met een plat dak behoeft veelal geen vergunning
 • Een dakkapel in het stadshart of een monumentaal pand vereist een vergunning
 • Een dakkapel lager dan 1,75 meter is meestal vergunningsvrij

Stappenplan bij dakkapellen in Rotterdam

Hollandia Dakkapellen begeleidt het volledige proces voor de dakkapellen in Rotterdam. Ons familiebedrijf hanteert de volgende stappen:

 • 1. Vraag een offerte aan via de website

   Vul op onze website je persoonlijke gegevens in om een globale offerte te ontvangen voor de dakkapel prijzen. Kom ook langs in onze showrooms om alle mogelijkheden te zien
 • 2. Ontvang een persoonlijke offerte op maat

   Weet je exact hoe jouw dakkapel in Rotterdam eruit moet zien? Met behulp van de precieze gegevens en afmetingen stellen we een gedetailleerde offerte op.
 • 3. Technische inmeting van dakkapel in Rotterdam

   Ga je met de offerte akkoord? Dan volgt de technische inmeting waarbij onze specialisten langskomen om de precieze afmetingen op te meten. Onze inmeter neemt het project van A tot Z met je door, zodat er geen miscommunicatie ontstaat.
 • 4. De vergunning en datum voor plaatsing

   Is er een vergunning noodzakelijk voor jouw project? Dan gaat onze inmeter hiermee aan de slag. Zodra de vergunning verleend is of bij een vergunningsvrije dakkapel maken we direct een afspraak voor de plaatsing
 • 5. Dag van plaatsing van de Rotterdamse dakkapellen

   Onze specialisten dekken de zolder af, halen dakpannen weg en verwijderen het benodigde dakbeschot. Vervolgens plaatsen zij de dakkapel op het stevig geconstrueerde dak via een kraan aan de buitenzijde. De dakkapel wordt in 1 dag geplaatst.

Vraag een offerte aan via de website

Benieuwd welk soort dakkapel in Rotterdam op jouw dak mogelijk is? Hollandia Dakkapellen verzorgt dakopbouwmogelijkheden in heel Nederland. Van dakkapellen in Breda tot dakkapellen in Nijmegen, onze monteurs staan klaar om jouw project zorgvuldig te voltooien. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website.

Reactie plaatsen