Keralit dakkapellen

Onderhoudsvrij

Een dakkapel van keralit is vrij van onderhoud.

Duurzaam

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal.

Meerdere kleuren

Keralit is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Keralit is feitelijk gerecycled kunststof en dus duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien is het niet zoals natuurlijke materialen gevoelig voor invloeden van buitenaf (kromtrekken, schimmelvorming, slijtage) en dus ook vrij van onderhoud.

Om de zoveel jaar schilderen behoort dus tot de verleden tijd en bespaart u dus ook heel veel kosten! Een dakkapel is erg lastig bereikbaar en daarom is het nog belangrijker te kiezen voor een goed en onderhoudsvrij product.

Lange levensduur

Keralit heeft ook een zeer lange levensduur en zal waarschijnlijk de rest van uw leven niet meer hoeven te worden vervangen. Als u uw Keralit dakkapel eens in de zoveel jaar schoonmaakt hebt u er dus tientallen jaren plezier van.

Meerdere kleuren verkrijgbaar

U kunt uw Hollandia dakkapel krijgen met een Keralit boeideel, front, zijkanten en strook boven het kozijn. Al deze delen kunt u ook combineren met andere onderhoudsvrije materialen. Keralit is ook verkrijgbaar in vele kleuren omdat het een ‘polymeer composiet’ is die een renolit folie aan de buitenkant heeft. Deze folie heeft een kleur en een nerfstructuur waardoor het erg veel op hout lijkt. Het is dezelfde folie die ook op kozijnen geplakt kan worden en deze daarmee een echte ' houtlook' geven. 


Houtlook en boeideel

Keralit heeft een hele mooie uitstraling door de ‘houtlook’ en ook het boeideel (de brede rand bovenaan uw dakkapel) wordt gemaakt uit 1 stuk zonder randen met mooie hoekprofielen. In onze showroom kunt u dit uiteraard van dichtbij bekijken en kunt u ook zien welke kleuren leverbaar zijn. Keralit is overigens wat duurder dan HPL, de exacte meerprijs zal duidelijk worden als bekend is welk formaat uw dakkapel wordt. 

Vragen?

Keralit dakkapellen

Mailen

Heeft u vragen? Mail ons gerust op info@hollandiadakkapellen.nl

Keralit dakkapellen

BEL ONS

Cruquius: 023 - 5406151
Roosendaal:  0165 -511720

Keralit dakkapellen

BEZOEK ONS

U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Cruquius of Roosendaal.

Passende offerte ontvangen