Rolluiken

Rolluiken dakkapellen

Groter overstek

Het grotere overstek geeft uw dakkapel een mooiere uitstraling.

Rolluiken dakkapellen

Eenvoudige montage

Vanuit dit grote overstek zijn deze rolluiken eenvoudig te monteren.

Rolluiken dakkapellen

Duurzaam

De rolluiken zijn duurzaam en betrouwbaar

Rolluiken in het overstek

Rolluiken en screens worden in het overstek geplaatst en standaard voorzien van een elektrische bediening met schakelaar. Het overstek wordt in breedte aangepast aan de kast waarin het rolluik of screen gemonteerd zit. Bij rolluiken en screens is dit resp. (+/-) 22-9 cm aan de voorzijde. Aansluiting kan dan op een stopcontact aan de zijde van de motor. Rolluiken zijn altijd van een goede kwaliteit en komen van betrouwbare leveranciers waardoor garantie ook echte garantie is.

Elektrisch rolluik

Bij een elektrisch rolluik of screen zijn de volgende aspecten belangrijk:

1. Waar en hoe wordt het rolluik / screen ingebouwd?

2. Is het (eenvoudig) demontabel?

3. Welke kwaliteit materialen (motor, pantser/doek geleiders, onderlat) wordt er gebruikt?

Diverse mogelijkheden

Er valt door de verschillende mogelijkheden hierin nogal wat te besparen. Hollandia Dakkapellen heeft na jarenlange ervaring gekozen voor het volgende:

Het rolluik of screens wordt in een overstek van 22-9 cm gelijk met de kozijnstijlen bevestigd. Dit houdt in dat u alleen de geleiders ziet en niet de rolluik/screenkast. De rolluik/screenkast, de geleiders en het geïsoleerde aluminium pantser zijn (bij screen kleur doek) in dezelfde kleur als de dakkapel en het kozijn (tal van andere kleuren mogelijk).

Grotere overstek

Het grotere overstek geeft uw dakkapel ook een mooiere uitstraling. Andere kleuren zijn leverbaar zonder meerprijs. De kasten, geleiders en lamellen zijn gemoffeld met hoogkwalitatieve poeders en zijn afkomstig van een zeer groot Duits bedrijf (Heroal), een specialist in profielen en voorzetrolluiken. Screens worden geleverd met hoogkwalitatieve lichtdoorlatende doeken in vele kleuren leverbaar. In de showroom kunt u een doek kiezen dat past bij uw wensen. 

Eenvoudige montage

Eveneens is het rolluik / screen eenvoudig te demonteren vanuit dit grote overstek. Vaak wordt het rolluik in het dak ingebouwd omdat dat minder werk en materiaal kost maar bij onderhoud of service moet het dak open gezaagd worden. Dat levert het probleem op dat uw dakbedekking niet meer naadloos is en er dus een zeer zwakke plek gecreëerd wordt in uw dakbedekking of dat de motor niet te vervangen is.

Duurzame en betrouwbare motor

De kast en de geleiders zijn van aluminium en het pantser van geïsoleerde aluminium profielen met een stormvaste onderlat en een aluminium profiel aan de onderzijde als afsteunpunt ( incl. 2 zg. eindstops). De geleiders worden middels een vernuftig systeem gefixeerd wat klapperen van de rolluiken voorkomt. Screens worden geleverd met het ‘Zyppex systeem dat ook klapperen tegengaat en zorgt voor volledige blokkade van het licht.

De schakelaar (met een op- en neerstand) of afstandsbediening is een opbouw schakelaar, op elk gewenste plaats te monteren. Uit de verschillende motoren hebben we o.a. gekozen voor een Somfy motor (type Ilmo o.g.). In het verleden zijn er regelmatig problemen geweest met de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de werking van diverse merken elektrische motoren, daarom onze keuze voor dit zeer betrouwbare product. Somfy is een zeer gerenommeerde fabrikant van rolluiken en op die manier maken wij gebruik van hun jarenlange expertise en goede servicenetwerk. Hollandia heeft ook een prijsgunstiger alternatief beschikbaar met een betrouwbare motor. Onze adviseurs kunnen u er meer over vertellen. 

Optimale afstelling

De rolluiken/screens regelen zichzelf in, dus u bent altijd verzekerd van een optimale afstelling. Tevens heeft de motor een vorst- en doorbrandbeveiliging en een obstakel detectie: de motor loopt automatisch terug indien dit noodzakelijk is. De elektrische rolluiken/screens worden altijd geleverd met een losse draad die eenvoudig aan te sluiten is op een wandcontactdoos.

Vragen?

Rolluiken dakkapellen

Mailen

Heeft u vragen? Mail ons gerust op info@hollandiadakkapellen.nl

Rolluiken dakkapellen

Bel ons

Cruquius: 023 - 5406151

Roosendaal: 0165 -511720

v

Bezoek ons

U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Cruquius of Roosendaal.

Passende offerte ontvangen