Dakkapel zadeldak

Een dakkapel op een zadeldak? Geen punt voor Hollandia Dakkapellen

In Nederland zijn woningen met een zadeldak mateloos populair. Meestal zet men bij nieuwbouwwoningen automatisch een dakkapel op het zadeldak. Is dit echter niet gebeurd? Dan is het voor Hollandia Dakkapellen geen enkel punt om op een later tijdstip een zadeldak van een dakkapel te voorzien. Ons familiebedrijf is al ruim 37 jaar werkzaam op het gebied van dakkapellen plaatsen, waardoor onze experts vakkundig en snel de juiste dakopbouw kunnen installeren. Nieuwsgierig naar de dakkapel prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website. 

De voordelen van een dakkapel op een zadeldak

Een zadeldak met een dakkapel brengt meerdere voordelen met zich mee. In de eerste plaats schijnt er daglicht op de bovenverdieping en kun je de ruimte beter ventileren dankzij de dakramen. Tegelijkertijd ontstaat er een zee van ruimte op zolder, waardoor je de bovenetage kunt omtoveren tot een extra slaap- of badkamer. De dakkapel op het zadeldak is daarnaast niet alleen aan de buitenzijde een lust voor het oog, maar zorgt er daarnaast voor dat je vanuit huis van het uitzicht kunt genieten. Bovendien zorgt een dakkapel op het zadeldak voor een waardevermeerdering van het huis. Dit is positief ten opzichte van de hypotheek, maar ook voor het verkopen van de woning aan potentiële kopers. 

Vraag een offerte op maat aan voor een dakkapel met zadeldak

De dakkapel kosten variëren aan de hand van de grootte, de materiaalsoorten en de afwerking van de dakopbouw. Hollandia Dakkapellen levert dakkapellen in heel Nederland. Van dakkapellen in De Meern tot dakkapellen in Den Helder, onze monteurs zorgen dat de dakkapel in 1 dag wordt geplaatst. Vraag meteen een offerte op maat aan via de website. 

Reactie plaatsen