Dakkapel in 1 dag geplaatst

Dakkapel in 1 dag geplaatst met Hollandia Dakkapellen

Op zoek naar een manier om jouw woonruimte te vergroten zonder al teveel inspanningen en rommel? Laat dan een dakkapel plaatsen door Hollandia Dakkapellen. Dankzij onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat de dakkapel in 1 dag geplaatst wordt. Doordat de monteurs alle voorbereidende werkzaamheden in onze eigen fabriek al uitvoeren, vervoeren zij een kant-en-klare dakkapel naar jouw woning. Vervolgens plaatsen we de dakkapel met een kraan op het dak, zodat je binnenshuis geen hinder ondervindt van de verbouwing. Laat je inspireren door de mogelijkheden voor dakkapellen op onze website of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. 

De voordelen van een dakkapel laten plaatsen

Zodra de dakkapel in 1 dag is geplaatst, merk je meteen het verschil in ruimte en lichtinval op. Waar de zolder eerst een donkere ruimte was om spullen op te bergen, zorgen de dakramen ervoor dat de bovenetage wordt getransformeerd in een aangename leefruimte. Vervolgens kun je de bovenetage op verschillende manieren inrichten: als speelkamer voor de kinderen, kantoor aan huis of extra slaapkamer. De toevoeging van de dakkapel brengt ook een hogere woningwaarde met zich mee. Ideaal als je van plan bent om het huis in de toekomst te verkopen. Ook zorgt een dakkapel dankzij de innovatieve isolatietechnieken voor een flinke besparing op de energierekening. 

Vraag een offerte op maat aan voor een dakkapel in 1 dag

Wil je graag een dakkapel in 1 dag geplaatst hebben, maar vraag je je af wat de dakkapel kosten zijn? Hollandia Dakkapellen levert dakopbouwen in het hele land; van dakkapellen in Dordrecht tot dakkapellen in Nijmegen. Vraag direct een offerte op maat aan via de website. 

Reactie plaatsen