Dakkapel voor en achter

Dakkapel voor en achter plaatsen

Overweegt u om een dakkapel voor en achter te plaatsen? Met beide dakkapellen zorgt u niet alleen voor meer licht en ruimte in huis, maar verhoogt u ook de waarde van uw woning. Bovendien is het plaatsen van dakkapellen tegelijkertijd in veel gevallen voordeliger. Hollandia Dakkapellen is gespecialiseerd in het installeren van dakkapellen in heel Nederland. Zo leveren wij dakkapellen in Katwijk, dakkapellen in Utrecht en dakkapellen in Tilburg. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website. 

 

De voordelen van een dakkapel voor en achter

Een dakkapel voor en achter levert verschillende voordelen op. We zetten de voornaamste redenen voor een dakkapel aan de voor- en achterkant op een rij: 

 

  • Meer woonoppervlak in uw woning, waardoor u van een donkere zolder een extra leefruimte realiseert
  • Stahoogte realiseren op de bovenetage
  • Door middel van de ramen zorgt u voor meer lichtinval en ventilatie in de woning
  • Een zorgvuldige afwerking met isolatie leidt tot een lagere energierekening
  • Lagere plaatsingskosten bij zowel een dakkapel voor en achter, aangezien de vakmensen al ter plaatse zijn voor één dakkapel
  • Minder overlast voor de buren, aangezien u beide dakkapellen tegelijkertijd laat plaatsen

 

Vraag meteen een offerte op maat aan bij Hollandia Dakkapellen

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor en achter op uw woning? Wij geven u graag advies over het installeren van een dakkapel. Ook vertellen wij u graag meer over de vergunningsregels als het gaat om het plaatsen van een dakkapel. Bij dakkapel aan de voorzijde is vaak een vergunning vereist, terwijl dakkapellen aan de zij- en achterzijde veelal vergunningsvrij zijn. Vraag vrijblijvend advies van onze experts via de website. 

Reactie plaatsen