Hoogste isolatie dakkapel

Veel bedrijven beweren dat ze werken met ‘de hoogste isolatie’. Heel vaak is dit helaas niet zo omdat men weet dat het voor u als consument moeilijk controleerbaar is of dit ook echt zo is en bovendien zijn goede isolatiematerialen erg kostbaar. Hollandia dakkapellen bewijst dat zij werkt met de hoogste isolatie voor dakkapellen d.m.v. attesten en volledige transparantie in de showroom en werkplaats.

kant en klare dakkapel


RC Waarde van de woning

Een Rc waarde zegt u nu misschien nog niet zoveel maar is van groot belang voor uw huis en uw portemonnee. Met Hollandia dakkapellen bouwt u beter, duurzamer en bespaart u geld op uw stookkosten. De isolatiewaarden van onze kapellen zijn blijvend en constant en voorkomen veel problemen op de langere termijn. Vrijwel elk ander bedrijf bouwt nog steeds traditioneel: minerale wol, folie en een maximale Rc waarde van 2,5.

De wangen en het dak van onze Runner dakkapel zijn gemaakt van een sandwichconstructie, dit zijn sterke en vochtwerende platen die makkelijk af te werken zijn.  De restmaterialen zijn eveneens hoog isolerend (glas, kozijnen en constructie en verbindingen) en voorkomen koudebruggen.

Wist u dit al:

1. Het huidige bouwbesluit vereist de bouw met dezelfde isolatie als uw huidige dak. Vrijwel geen enkel bedrijf voldoet hier aan.

2. Dubbel voordeel: goede isolatie werkt 2 kanten op: behaaglijk in de winter, koel in de zomer. De Runner heeft een prettige binnenklimaat in alle seizoenen.

3. Energielabel (EPL) is nu al verplicht en zal bij de stijgende energiekosten steeds belangrijker worden. Een slecht(er) isolerend huis wordt praktisch onverkoopbaar.

dampopen folie dakkapel

Voorkom problemen en bespaar geld:

1. Warmtelek: door uw dak verdwijnt de meeste warmte. Glaswol en folie (99% van de bouw) isoleren 30-70% minder! De Runner bespaart u tot honderden euro’s per jaar.

2. Lage en dalende Rc waarde: traditionele bouw (hout, steenwol, folie, vapoplex daken) isoleert niet alleen minder goed maar zullen op langere termijn in Rc waarde dalen door vochtinwerking.

3. Verkeerde informatie: Er wordt helaas veel verkeerde en onjuiste informatie gegeven over Rc waardes. Hollandia werkt uitsluitend met certificaten en controleerbare productinformatie.

Gerelateerde informatie

Heeft u deze artikelen al gelezen?

Wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan op de groene button!