Hoeveel meerwaarde dakkapel

Hoeveel meerwaarde biedt een dakkapel?

Dakkapellen zijn enorm populair in ons land. Niet zo vreemd, aangezien een dakkapel plaatsen verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo geniet u van meer woonoppervlak, profiteert u van extra licht in huis en wordt uw woning ook meer waard. Hoeveel meerwaarde biedt een dakkapel, en wegen de kosten op tegen de baten? Hollandia Dakkapellen geeft u graag advies over het laten plaatsen van een dakkapel. Ons bedrijf beschikt over een jarenlange ervaring met het installeren van dakkapellen in heel Nederland. Van dakkapellen in Den Helder tot dakkapellen in Tilburg. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website voor meer inlichtingen. 

 

De belangrijkste voordelen van een dakkapel

Dat een dakkapel meerwaarde biedt qua oppervlak en licht, staat voorop. Toch biedt een dakkapel talrijke andere voordelen: 

 

Dakkapel betekent een waardevermeerdering voor uw woning

Een dakkapel zorgt direct voor een waardevermeerdering van uw woning. Door de dakkapel ontstaat er meer ruimte en licht, waardoor u een donkere zolder eenvoudig omtovert in een extra badkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Waar u eerst bijvoorbeeld drie slaapkamers had, beschikt u met een dakkapel en een nieuwe indeling plotseling over vijf slaapkamers. Hoe meer woonoppervlak er ontstaat, des te hoger de waarde van het huis. 


Hoeveel meerwaarde dakkapel? Enorme energiebesparingen

Bij de waardevermeerdering van de woning door middel van een dakkapel speelt de afwerking een belangrijke rol. Laat u bijvoorbeeld direct het dak goed isoleren? Dan voorkomt u hiermee dat verwarmde lucht via het dak simpelweg de woning verlaat. Ook zorgt de lichte ruimte ervoor dat u minder snel verlichting aan hoeft te doen op de bovenverdieping. U bespaart hierdoor op de energiekosten. Bovendien kan isolatie voor een beter energielabel van het huis zorgen. Dit leidt tot een waardevermeerdering van de woning. Vraag direct meer informatie over de meerwaarde van de dakkapel voor uw woning aan via onze website. 

 

Reactie plaatsen