Dakkapel vervangen

Dakkapel vervangen of laten renoveren: wat is beter?

De mening van de experts van Hollandia is duidelijk: over het algemeen is het beter om een dakkapel te vervangen dan om deze te volledig renoveren. De kosten van het vervangen van een dakkapel zijn namelijk bijna gelijk aan de dakkapel renovatie kosten. En dat terwijl u van een nieuwe dakkapel langer plezier heeft. U voorkomt bovendien lekkages en andere problemen die door enkel een renovatie vaak niet grondig genoeg opgelost worden.

Een oude dakkapel vervangen is voor veel mensen vaak een logische keuze, maar wat als uw dakkapel nog relatief nieuw is? Dan is het wellicht wel interessant om bijvoorbeeld slechts enkele onderdelen te laten vervangen. Een kozijn van uw dakkapel vervangen is bijvoorbeeld een goede manier om uw dakkapel beter te isoleren. Houd er rekening mee dat een dakkapel renoveren en de kosten hiervan afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder het materiaal waarvan de dakkapel gemaakt is.


Dakkapel renoveren met keralit

Een dakkapel van Keralit biedt verschillende voordelen. Zo is Keralit onderhoudsvrij, duurzaam en kleurvast. U geniet van een lange levensduur, zonder dat u uw dakkapel hoeft te schilderen. Keralit is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en verkleurt haast niet door blootstelling aan UV-stralen. Uw dakkapel zal hierdoor nog meer waarde toevoegen aan uw woning.

Een dakkapel renoveren met keralit is ideaal als u niet langer veel tijd, moeite en geld wilt steken in het onderhouden van uw dakkapel. Het is vaak niet nodig om uw volledige dakkapel te vervangen. De keralit gevelbekleding kan over het huidige materiaal worden aangebracht. Mocht dit niet mogelijk zijn of de dakkapel in slechte staat zijn, dan kunt u door Hollandia direct een dakkapel van Keralit laten plaatsen. Meer informatie over een Keralit dakkapel en de prijzen vindt u op onze website.


Meer weten over een dakkapel vervangen door Hollandia?

Wilt u een dakkapel laten vervangen door Hollandia? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij uw dakkapel in Dordrecht of een andere plek in Nederland kijken en brengen een persoonlijk advies uit over de mogelijkheden. Zo zijn wij geen fan van het renoveren van dakkapellen, maar kunnen wij wel een dakkapel vervangen voor een nieuw exemplaar die jarenlang mee gaat.

In onze showroom bent u welkom om te komen kijken naar de verschillende soorten dakkapellen die wij plaatsen. Zo werken wij met diverse materialen én zowel met op maat gemaakte dakkapellen als met prefab dakkapellen. Wat de bete optie voor u is, is afhankelijk van uw woning en wensen. Zo kunt u uw dakkapel vervangen en direct een upgrade geven, bijvoorbeeld door een deur naar een dakterras of Frans balkon te laten plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan zien we u graag terug bij Hollandia!


Reactie plaatsen