Dakkapel inclusief montage

Waarom kiezen voor een dakkapel inclusief montage?

Een dakkapel plaatsen is lastiger dan u wellicht zou denken. Zo moet er rekening gehouden worden met verschillende factoren zoals de bereikbaarheid van het dak, de hellingshoek en de afwerking. Door te kiezen voor een dakkapel inclusief montage, hoeft u zelf enkel ruimte te maken. De experts van Hollandia voeren de rest van het werk uit!

Doordat wij een ruime ervaring hebben met dakkapel montage, rekent u op kwaliteit. Wij staan daarnaast bekend om onze goede service en betrokkenheid. Voor dakkapel prijzen en meer informatie over dakkapel montage, kunt u altijd (vrijblijvend) contact met ons opnemen.


Dakkapel inclusief montage of zelf een dakkapel monteren?

Twijfelt u tussen een dakkapel in Capelle aan de IJssel laten monteren of zelf de handen uit de mouwen steken? Bedenk dan allereerst wat voor soort dakkapel u wilt. Een kunststof, prefab dakkapel is makkelijker om zelf te monteren dan een op maat gemaakte dakkapel van hout. Daarnaast is kiezen voor een dakkapel inclusief montage een veiligere keuze als u weinig ervaring heeft met het monteren van dakkapellen. Bij Hollandia bieden we namelijk tien jaar garantie én verzekeren we u van een kwalitatief goede dakkapel zonder gebreken.

Als u zelf aan de slag gaat, kunt u wellicht geld besparen. Een dakkapel inclusief montage kost namelijk in verhouding meer geld. U zult dit echter al gauw terugverdienen als uw woning in waarde stijgt én als de dakkapel technisch goed in elkaar zit. Lekkages en andere problemen (veroorzaakt door een gebrekkige dakkapelmontage) kunnen u namelijk juist geld kosten op de lange termijn!


Reactie plaatsen