Dakkapel op maat

Wat zijn de voordelen van een dakkapel op maat?

Als uw dak afwijkt van de standaardmaten, is het vaak een logische keuze om voor een dakkapel op maat te kiezen. Als u speciale wensen heeft, is het echter ook interessant om een dakkapel op maat te laten ontwerpen door het team van Hollandia. Het voordeel hiervan is dat u zelf het materiaal en de uitstraling bepaalt. Zo is een kunststof dakkapel modern, terwijl een houten dakkapel een natuurlijke en klassieke uitstraling heeft.

Een ander voordeel van een dakkapel op maat is dat u zelf invloed heeft op het design. Laat bijvoorbeeld een deur in de dakkapel maken waarmee u toegang krijgt tot het dakterras. Bepaal bovendien zelf waar de ramen moeten komen, hoe groot deze moeten worden en welke overige eigenschappen u graag terugziet in de dakkapel.


Meer informatie over een dakkapel op maat

Het team van Hollandia vertelt u graag meer over het laten plaatsen van een dakkapel op maat. Wij overleggen met u wat er mogelijk is en welk soort dakkapel het beste bij uw woning en wensen past. En of het nu gaat om prefab dakkapellen in de Bilt of een dakkapel op maat in het noorden van het land: u rekent bij ons altijd op kwaliteit en service.

Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we een dakkapel op maat moeten maken en plaatsen. Wij zorgen er dan ook voor dat u binnen de kortste keren geniet van de nieuwe ruimte én extra lichtinval in uw woning.

Reactie plaatsen