Ritsscreen dakkapel

Waarom is een ritsscreen in een dakkapel zo praktisch?

Een ritsscreen in de dakkapel is praktisch omdat het warmte en lichtinval goed buitenhoudt. De ramen worden bovendien minder vies door de ritsscreen in de dakkapel. Dit is een absoluut voordeel als u een onderhoudsvrije dakkapel wilt creëren – bijvoorbeeld door voor een dakkapel van keralit – te kiezen. Een dakkapel van dit materiaal hoeft u niet te schilderen en dankzij de ritsscreen zult u ook de ramen een stuk minder vaak hoeven wassen.

Een ritsscreen dakkapel heeft een vrij neutrale uitstraling en past hierdoor goed bij verschillende woningen. En of u de dakkapel nu als slaapkamer of hobbykamer gebruikt: door de verschillende soorten ritsscreens vindt u er altijd eentje die past bij uw wensen! Extra voordeel is dat een ritsscreen dakkapel altijd elektrisch bediend wordt. U kunt dit dus eenvoudig regelen, soms zelfs op afstand als u de bediening van de ritsscreen regelt via een app.


Alternatieven voor een ritsscreen dakkapel

Alternatieven voor een ritsscreen dakkapel zijn gewone screens. Deze zijn echter een stuk minder stevig en kunnen gaan klapperen bij harde wind. Bij dakkapellen in Culemborg en de rest van Nederland, raden wij daarom ritsscreens aan. Andere vormen van zonwering worden over het algemeen aan de binnenkant geplaatst en zijn hierdoor een stuk minder effectief. Uw dakkapel zal hierdoor alsnog snel te warm worden in de zomermaanden.

Ook alternatieven zoals het plaatsen van een airco zijn eigenlijk een stuk minder interessant dan een ritsscreen dakkapel. Naast dat een airco veel stroom verbruikt, is het een stuk minder duurzaam dan een ritsscreen.


Reactie plaatsen