Dakkapel Amersfoort

Op zoek naar een dakkapel in Amersfoort? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Amersfoort kaartje:

dakkapel amersfoort

Dakkapel Amersfoort

Dakkapel Amersfoort, Patricierslaan 41

De standaard Runner dakkapel met twee draaikiep en twee vaste ramen met een duco rooster per vast raam. De buitenzijde is afgewerkt met HPL-beplating in de kleur crème: de wangen, het front, het boeideel en het overstek. De kwaliteit en comfort blijft behouden, welke uitvoering u ook kiest.

Ga hier naar al onze adressen.

 

“Goede service!”Familie Werchter


Wij zijn zeer te spreken over de goede service van Hollandia Dakkapellen. Ze kwamen op de dag van plaatsing op tijd en aan het eind van de dag hadden we een prachtige dakkapel.
Niets dan complimenten. Goed gedaan heren!

Prijzen van dakkapellen

Natuurlijk wilt u graag weten wat de prijs is van een dakkapel. Wij proberen u daarover zo goed mogelijk te informeren en vertellen u graag het hele verhaal als het gaat om dakkapel prijzen want er is meer dan alleen de prijs die belangrijk is!

>> Meer lezen over prijzen dakkapellen

 

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen