Dakkapel Alkmaar

Op zoek naar een dakkapel in Alkmaar? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Alkmaar kaartje:

dakkapel-alkmaar

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Alkmaar:

Dakkapel Alkmaar

Dakkapel Alkmaar, Brouwerstraat 11

Deze dakkapel is 4,5 meter breed. De dakkapel is volledig afgewerkt met Keralit en Swiss in de kleur crème ral. 9001. Het kozijn is een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 1 groot vast raam zonder een rooster. De dakrand afwerking is een aluminium daktrim.
Dakkapel Alkmaar

Dakkapel Alkmaar, GHA de Zeeuwstraat 64

Deze Runner dakkapel heeft Keralit en Swiss bekleding in de kleuren crème ral 9001 en blauw ral 5011. Het kozijn is een vlak profiel kozijn met 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen, in 1 van de 2 vaste ramen zit een rooster en de draaikiep ramen hebben de kleur blauw net als het boeideel. in 1 van de 2 draaikiep ramen zit ook een hor.
Dakkapel Alkmaar

Dakkapel Alkmaar, Postiljonstraat 36

Deze dakkapel Alkmaar is ongeveer 4,5 meter breed. De dakkapel is afgewerkt met op de wangen Keralit, het front en het boeideel met HPL-beplating en allemaal in de kleur crème ral 9001. Het kozijn is een vlak profiel kozijn met 2 draaikiep ramen 3 vaste ramen en 1 blind paneel. In 1 vast raam zit een ventilatie rooster. De dakrand is afgewerkt met een aluminium daktrim.
Dakkapel Alkmaar

Dakkapel Alkmaar, GHA de Zeeuwstraat 64

Deze dakkapel Alkmaar is ongeveer 4,5 meter breed. Deze dakkapel is volledig afgewerkt in Keralit en Swiss in de kleuren crème en blauw. Het kozijn is een vlak profiel kozijn met 2 draaikiep ramen 2 vaste ramen en 1 blind paneel. In het grote vaste raam zit een ventilatie rooster. De dakrand is afgewerkt met een aluminium daktrim.
Dakkapel Alkmaar

Dakkapel Alkmaar, Vlaanderenstraat 2

Deze dakkapel Alkmaar is 4 meter breed. Deze dakkapel is afgewerkt met swiss als front en boeideel en de wangen zijn van HPL, alles is in de kleur crème. Het kozijn is een verdiept profiel kozijn met 2 draaikiep ramen 2 vaste ramen met 1 blind paneel in het midden. De dakrand is afgewerkt met een aluminium daktrim.

Ga hier naar al onze adressen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen