Dakkapel Assendelft

Op zoek naar een dakkapel in Assendelft? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Assendelft kaartje:

dakkapel Assendelft

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Assendelft:

Dakkepel Assendelft

Dakkapel Assendelft, Assemburgstraat 7

Donkergroene Runner dakkapel met een donkergroen pantser van het geïntegreerde rolluik. Verder een crème front en overstek, de rest (boiedeel en wangen) is van HPL-beplating in de kleur donkergroen, ral 6009. Deze kleuren zijn zonder meerprijs verkrijgbaar bij Hollandia dakkapellen.

Dakkapel Assendelft

Dakkapel Assendelft, Parkrijklaan 111

Runner dakkapel in HPL crème met een vlak profiel Veka Topline kozijn ook in crème (ral 9001). Deze kapel heeft drie vaste ramen en 1 draaikiep raam met een alu inzethor. De dakkapel is volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Dakkapel Assendelft

Dakkapel Assendelft, Fransciscanenstraat 93

Deze kleinere dakkapel aan de voorzijde is uitgevoerd in HPL met een donkerblauw boeideel en crème wangen en front. Het kozijn is een vlak profiel met twee draaikiep ramen en 1 vast raam met een duco rooster. De draaidelen zijn donkerblauw, ral 5011.

Dakkapel Assendelft

Dakkapel Assendelft, Pastoor van Gervenstraat 22

Deze dakkapel is 4 meter, deze dakkapel is afgewerkt met Keralit en Swiss volledig in de kleur crème ral. 9001. Het is kozijn is een HVL kozijn met een houtnerf folie, het kozijn heeft 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen met in het middelste raam een ventilatie rooster. Dit kozijn heeft een blind paneel omdat de ruimte in tweeën is verdeeld door een muur. De draaikiep ramen zijn in de kleur groen ral. 6009.

Ga hier naar al onze adressen.

Plaatsen dakkapel

Een dakkapel plaatsen begint met het kiezen van de dakkapel die ideaal is voor u. Dan wordt er bij u ingemeten. De  inmeting bij u thuis is ook weer zo'n belangrijk punt, niet alleen vanuit technisch oogpunt maar ook omdat u tijdens de inmeting nog veel duidelijk gemaakt kan worden over de (on)mogelijkheden van uw wensen. U wilt natuurlijk weten hoeveel ruimte een dakkapel geeft en waar deze ongeveer begint en hoe hoog het plafond komt. Ook wordt er goed gekeken naar mogelijke obstakels en wat de juiste constructieve aanpassingen voor uw dak moeten zijn.

>> Meer informatie: dakkapel plaatsen

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen