Dakkapel Badhoevedorp

Op zoek naar een dakkapel in Badhoevedorp? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Badhoevedorp kaartje:

dakkapel badhoevedorp

Dakkapel Badhoevedorp

Dakkapel Badhoevedorp, Eksterstraat 41

Brede HPL dakkapel met een tussenpaneel en een vlak profiel kozijn. Deze dakkapel is gebouwd aan de achterzijde en geeft een enorme extra ruimte op zolder. Het boeideel is donker wat mooi afsteekt tegen het crème HPL en kozijn. Het kozijn is vlak, een voordelige en goede keuze.
Dakkapel Badhoevedorp

Dakkapel Badhoevedorp, Fokkerstraat 57

Kleinere dakkapel aan de voorzijde. Dit is een standaard Runner dakkapel: hoge kwaliteit en isolatie voor een budget prijs. HPL-beplating crème buitenzijde en een vlak profiel kozijn met een duco rooster in het vaste raam. Afgewerkt met ubiflex en een alu daktrim.

Hieronder nog meer foto's van dakkapellen te Badhoevedorp, zie ook onze Facebook pagina voor een verdere toelichting van deze dakkapellen. [socialbuttons]

dakkapel-badhoevedorp

dakkapel-badhoevedorp-3

dakkapel-badhoevedorp-4

dakkapel-badhoevedorp-5

dakkapel-badhoevedorp-6

dakkapel-badhoevedorp-7

dakkapel-badhoevedorp-8

dakkapel-badhoevedorp-9

dakkapel-badhoevedorp-10

dakkapel-badhoevedorp-11

dakkapel badhoevedorp

Ga hier naar al onze adressen.

Tip: Zorg dat garantie ook echte garantie is!

Het is fijn dat u 10 jaar garantie krijgt. Of 15 jaar. Of zelfs 25 jaar. Maar wat hebt u eraan als het bedrijf niet in staat is zijn verplichtingen na te komen ergens gedurende die periode? Een faillissement is in Nederland zo aangevraagd en een doorstart zo gemaakt.

Sterker nog: dit is vaak economisch gezien voor veel bedrijven nog de beste oplossing ook zodra ze in problemen komen! Een verkeerde situatie maar wel een die juist in de bouw veel voorkomt. Lees meer over garanties op dakkapellen en wat dit precies inhoudt.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen