Dakkapel Alphen aan de Rijn

Op zoek naar een dakkapel in Alpen aan den Rijn? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Alphen aan de Rijn kaartje: 

dakkapel Alphen aan den Rijn


Dakkapel Alphen aan de Rijn

Dakkapel Alphen aan de Rijn, Wielingen 1

Onze Runner dakkapel met 1 draaikiep en 1 groter vast raam met een duco rooster er in. Deze dakkapel is volledig afgewerkt met Keralit in de kleur crème ral. 9001. Het draaideel is in de kleur groen ral. 6009, als dakrand zit er een aluminium daktrim op.

Dakkapel Alphen aan de Rijn

Dakkapel Alphen aan de Rijn, Cederstraat 28

Een dakkapel van 4,5 meter breed. deze dakkapel is rondom helemaal afgewerkt met Keralit in de kleur blauw. Deze dakkapel heeft 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen. In het overstek is het rolluik geplaatst, hierdoor als er een technisch probleem is kunnen wij bij de motor. Het kozijn is een verdiept profiel met blauwe draaidelen. De dakrand is een aluminium daktrim. In dit kozijn zit een paneel verwerkt omdat de ruimte in 2 delen is opgesplitst.

Dakkapel Alphen aan de Rijn

Dakkapel Alphen aan de Rijn, Speenkruid 8

Dit is een dakkapel van 4 meter breed. Het kozijn is een vlak profiel met 2 kleine draaikiep ramen en 2 grotere vaste ramen. Deze dakkapel is rondom afgewerkt met HPL, het front en boeideel zijn crème ral 9001 en de wangen zijn in de kleur antraciet ral 7016. Deze dakkapel heeft vanwege de platte pannen op het dak een verholen goten aan de zijkanten van de dakkapel.
Dakkapel Alphen aan de Rijn

Dakkapel Alphen aan de Rijn, Venezuelastraat 63

Deze dakkapel van 4,5 meter breed is volledig afgewerkt met HPL-beplating in de kleur crème ral. 9001. Het kozijn wat gekozen is heet een vlak profiel kozijn, het kozijn heeft 2 draaikiep ramen, 1 vast raam en een blind paneel vanwege een muur. deze dakkapel heeft een rolluik, en omdat dit rolluik in het overstek is verwerkt is het overstek groter gemaakt wat tegelijkertijd een luxere uitstraling heeft.
Dakkapel Alphen aan de Rijn

Dakkapel Alphen aan de Rijn, Japanstraat 3

Deze dakkapel is circa 5 meter breed, de wangen en het front zijn met HPL afgewerkt in de kleur crème ral. 9001, het boeideel is van Swiss in de kleur groen ral. 6009. Doordat het boeideel in Swiss is kan het in 1 deel gemaakt worden en zijn er geen naden. Het kozijn wat hier inzit is een verdiept profiel, met in de vaste ramen Duco ventilatie rooster en de draaidelen in dezelfde kleur als het boeideel.

Ga hier naar al onze adressen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen