Dakkapel Amsterdam

Op zoek naar een dakkapel in Amsterdam? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Amsterdam kaartje:

dakkapel-amsterdam

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Amsterdam:

Dakkapel Amsterdam

Dakkapel Amsterdam, Edumbe 8

De standaard Runner dakkapel met 3 draaikiep en 1 vast raam met een duco rooster er in. De buitenzijde is afgewerkt met HPL-platen in de kleur Antraciet: de wangen, het front, het boeideel en het overstek. In de dakkapel zit een paneel die in het kozijn is gebouwd. De kwaliteit en comfort blijft behouden, welke uitvoering u ook kiest.

Dakkapel laten plaatsen Amsterdam

Dakkapel Amsterdam, Vilvoordestraat 32 en 34

De standaard Runner dakkapel met twee draaikiep en 1 vast raam . De buitenzijde is afgewerkt met HPL in de kleur crème: de wangen, het front, overstek en het boeideel. In de dakkapel zit een vlak profiel kozijn. De kwaliteit en comfort blijft behouden, welke uitvoering u ook kiest.

Dakkapel Amsterdam

Dakkapel Amsterdam, Pesetalaan 4

De standaard Runner dakkapel met twee draaikiep en 1 vast raam met daar in een duco rooster . De buitenzijde is afgewerkt met HPL in de kleur antraciet: de wangen, het front, overstek en het boeideel. In de dakkapel zit een verdiept profiel kozijn. De kwaliteit en comfort blijft behouden, welke uitvoering u ook kiest.

Ga hier naar al onze adressen.

Plaatsen dakkapel

Het belangrijkste verschil tussen type Runner van Hollandia dakkapellen en de meeste andere dakkapellen is de constructie (zaken die u niet ziet maar wel erg belangrijk zijn) waardoor een betere isolatiewaarde bereikt wordt. Waarbij aangemerkt dient te worden dat type Runner de beste prijs kwaliteitsverhouding heeft vanwege de sandwichconstructie, de hogere isolatiewaarde (energiebesparing) en de langere garantietermijn. Belangrijke verschillen in dakkapellen worden snel duidelijk als u verder leest.

>> Meer informatie: dakkapel plaatsen

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

 
Reactie plaatsen