Betaalbare kwaliteit!

Betaalbare kwaliteit: uiteindelijk wil iedereen een hele goede dakkapel voor de laagst mogelijke prijs. Goede kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn maar echt goede spullen voor hele lage prijzen bestaan gewoon niet. Daarom is het ook verstandig dat u even de tijd neemt en de verschillende aanbiedingen goed vergelijkt. Want als de prijs erg laag is betekent dat vrijwel altijd dat er ergens iets niet klopt.

Het is verstandig te overwegen dat iedere aanschaf ook kosten met zich meebrengt die je heel lang kunnen achtervolgen: onderhoudskosten, extra stookkosten door mindere isolatie, vochtproblemen, klemmende ramen, vervanging van inferieure zaken maar ook irritaties vanwege een trage of slechte service of garanties die niets meer waard zijn door insolvabiliteit en onbetrouwbaarheid. Er zomaar vanuit gaan dat dit allemaal wel goed zit kan u duur komen te staan.

Hollandia dakkapellen kan u het beste aanbod doen omdat:

  • U rechtstreeks uit onze eigen fabriek koopt. Dit garandeert een goede kwaliteitscontrole en korte lijnen bij mogelijke problemen. Geen tussenhandel en geen onderaannemers maar alles doen we met eigen personeel waardoor de prijzen zo scherp mogelijk blijven.
  • Wij al vele jaren 100% gespecialiseerd zijn in dakkapellen en we plaatsen er heel veel. Daardoor is ons product technisch volmaakt en wordt u niet meer geconfronteerd met kinderziektes en kunnen wij inkopen voor lage prijzen.
  • Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Geen duur extern personeel dus en hard werken staat nog hoog in het vaandel. Wij zijn er om te blijven en kennen onze klanten nog persoonlijk. Korte lijnen dus en u wordt snel geholpen.
  • Hollandia dakkapellen een heel solvabel bedrijf is, dat daardoor haar garanties ook op lange termijn kan waarborgen. Geen eendagsvlieg dus of doorstart van de zoveelste BV en dat is wel zo goed om te weten want ook over pas vele jaren kunt u wel eens tegen een probleem aan lopen dat verholpen moet worden.

Wij laten u graag zien dat wij waar kunnen maken wat wij beweren. Kom daarom snel langs of vraag een offerte aan en overtuig uzelf!

Meer weten? Neem contact op of kom langs in onze showroom!

Wilt u meer informatie, belt u dan met een van onze filialen:

  • Cruquius - 023 540 61 51
  • Roosendaal - 0165 - 511720

of maak gebruik van het contactformulier: