Vlak profiel kozijnen

Vlak profiel dakkapellen

Voordeliger

Vlak profiel kozijnen zijn voordeliger.

Vlak profiel dakkapellen

Ranke uitstraling

Kozijnen met een vlak profiel hebben een ranke uitstraling

Vlak profiel dakkapellen

Diverse kleuren

Beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen

Meer over het vlakke profiel:

Op zoek naar een dakkapel kozijnen met vlak profiel? Hollandia Dakkapellen levert en plaatst vlak profiel kozijnen in onze dakkapellen. Kunststof kozijnen zijn al lang niet meer weg te denken. Grofweg kunnen we ze onderverdelen in vlak en verdiept profiel kozijnen. Daartussen liggen nog wat varianten maar die hebben allemaal alleen maar betrekking op details van een vlak of verdiept profiel.

Vlak

Bij een ‘vlak’ profiel ligt het kozijn als het ware ‘vlak’ tegen het draaideel aan en dat geeft een ranke uitstraling en de bouwdiepte wordt daarmee beperkt. Het is zelfs zo dat houten kozijnen een zelfde soort vlakke uitstraling kunnen hebben aan de buitenzijde omdat de ‘verdieping’ van het hout alleen aan de binnenzijde te zien is.

Aangezicht woning of budget

Het vlakke profiel zie je echter veel meer in het buitenland omdat de bouwmethode daar anders is (kozijnen worden van binnenuit geplaatst waardoor het kozijn achter de muur verdwijnt). In Nederland zie je de kozijnen vaak veel beter in het zicht en zijn de kozijnen meestal ook prominent aanwezig en van behoorlijk formaat.

Bij uw keuze kunt u zich dan ook laten leiden door het aangezicht van uw woning of uw budget omdat vlak profiel kozijnen wat voordeliger zijn dan verdiept profiel kozijnen. Let dus even goed hoe uw andere kozijnen er van buitenaf uitzien zodat u dit goed kunt afstemmen op uw dakkapelkozijnen. 

Verdiept profiel

Het verdiepte profiel is dan ook vanuit Duitsland speciaal voor onze markt ontwikkelt. Het kozijn zelf heeft en ‘vleugel’ waardoor het wat verder van het draaideel af ligt en je al snel het idee hebt dat het veel meer lijkt op een houten kozijn. Het geeft wat meer ‘cachet’ aan het geheel en als u houten kozijnen hebt met de verdieping aan de buitenkant is het zeker de beste keuze.

Diverse kleuren en uitvoeringen

Een verdiept profiel kozijn kost iets meer maar op het totaalbedrag van uw dakkapel is het zeker niet veel te noemen voor een esthetische upgrade. Wat de kwaliteit betreft zijn zowel het vlakke als het verdiepte profiel nog nauwelijks te onderscheiden overigens en beide profielsystemen zijn in tal van kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.

Vragen?

Vlak profiel dakkapellen

Mailen

Heeft u vragen? Mail ons gerust op info@hollandiadakkapellen.nl

Vlak profiel dakkapellen

Bel ons

Cruquius: 023 - 5406151

Roosendaal: 0165 -511720

Vlak profiel dakkapellen

Bezoek ons

U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Cruquius of Roosendaal.

Passende offerte ontvangen