Grote dakkapel

Grote dakkapel

Bent u op zoek naar een grote dakkapel? Dan bent u bij Hollandia Dakkapellen aan het juiste adres. Wij leveren ook grote dakkapellen. Maar wat is een grote dakkapel?

Hoe groot is groot?

Groot is natuurlijk een relatief begrip; wat voor de één groot is, vindt de ander misschien wel klein. De één vindt een dakkapel van 3 m breed al een grote dakkapel, voor een ander begint het pas bij 6 m. Het is maar hoe iemand er tegenaan kijkt. Toch zien we wel een specifieke vraag bij de klanten die vragen naar een grote dakkapel.

U wilt een dakkapel; groot of niet

Een dakkapel plaatsen begint met het kiezen van de dakkapel die ideaal is voor u. Dan wordt er bij u ingemeten. De inmeting bij u thuis is een belangrijk punt, niet alleen vanuit technisch oogpunt maar ook omdat u tijdens de inmeting nog veel duidelijk gemaakt kan worden over de (on)mogelijkheden van uw wensen.

U wilt natuurlijk weten hoeveel ruimte een dakkapel geeft en waar deze ongeveer begint en hoe hoog het plafond komt. Ook wordt er goed gekeken naar mogelijke obstakels en wat de juiste constructieve aanpassingen voor uw dak moeten zijn.

Zie ook: te kleine slaapkamer uitbreiden

'Eén grote dakkapel'

Als dan één dakkapel is geplaatst voor beide zolderkamers, zult u zeggen ‘één grote dakkapel voor beide kamers’; dus grote dakkapel.

[caption id="attachment_12459" align="aligncenter" width="426"]een grote dakkapel Grote dakkapel[/caption]

Prijs grote dakkapel

Natuurlijk kent de prijs van een dakkapel een bepaalde opbouw. Veel hangt af van de wensen die u precies hebt. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal. Des te beter het materiaal, des te meer u investeert. Bij materiaal kunt u denken aan:

Maten dakkapel

Wij leveren vele maten dakkapellen. Alles is mogelijk binnen de bepaalde constructiegrenzen natuurlijk, maar over het algemeen geen probleem. Het hangt natuurlijk ook af van de mogelijkheden die zijn m.b.t. de dakconstructie e.d.

De hoogte kan variëren van 1,2 m tot 1,75 m. Het aantal ramen (de raamindeling) is ook mede afhankelijk van de breedte.

[caption id="attachment_12460" align="aligncenter" width="528"]voorbeeld raamindeling Voorbeeld raamindeling[/caption]

15 jaar garantie

Hollandia dakkapellen geeft een uitgebreide garantie van 15 jaar en mocht u service nodig hebben dan staan wij uiteraard klaar voor u. Overigens houdt onze garantie veel meer in dan alleen een jaartal, verdiep u daarom altijd even goed in de belangrijkste aspecten van de garantie van een bedrijf.

Voor foto-reportages van de plaatsing van dakkapellen kunt u op een van de onderstaande foto’s klikken.

Speciale wensen?

Het kan zijn dat u speciale wensen heeft, of vragen. Neem contact op met ons of komt gewoon even langs. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. U kunt ook direct een uitgebreide offerte aanvragen als u dat wilt.

Gerelateerde informatie

Heeft u deze artikelen al gelezen:

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen


of bel direct 023 540 61 51

Reactie plaatsen