Trespa

Trespa dakkapellen

Weerbestendig

Trespa is een harde weerbestendige plaat.

Trespa dakkapellen

Schoon te houden

Trespa materiaal is makkelijk schoon te maken.

Trespa dakkapellen

Verlijmen

Hollandia verlijmt Trespa voor een strakke uitstraling.

Alles over Trespa:

Trespa is eigenlijk een verzamelnaam geworden van allerlei ‘High Pressure Laminate’ plaatmateriaal die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding, dakranden en natuurlijk afwerkingsmateriaal voor dakkapellen.

Weerbestendige, harde plaat

Trespa is een dichte compacte plaat die gemaakt is van houtvezels of papier. Gemengd met bindmiddelen geeft dit een hele sterke weersbestendige harde plaat. Trespa is ook een zeer duurzaam product omdat er een groot bestandsdeel van zachthout in zit dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Op deze manier worden er ook veel broeikasgassen in opgeslagen en vastgehouden. De HPL platen zijn dan ook goed recyclebaar.

Makkelijke schoon te maken

Het kan zeer goed tegen allerlei weersinvloeden waaronder regen, temperatuurschommelingen en UV straling en het is makkelijk schoon te maken. Een speciale coating zorgt voor de juiste kwaliteit die dus cruciaal is voor de duurzaamheid en weerbestendigheid. De coating met pigmenten maken dat er tal van kleuren mogelijk zijn. Ook hier is dus weer van het grootste belang een goede leverancier te vinden omdat de naam ‘Trespa’ feitelijk niet zoveel zegt, het gaat om de fabrikant die het maakt en de kwaliteit die deze levert.

Fronten die zaagnaden verbergen

Bij het zagen van Trespa zijn wel donkere zaagnaden zichtbaar die sommigen mensen als storend ervaren. Hollandia dakkapellen produceert echter fronten die de meest zichtbare zaagnaden verbergen en door bijvoorbeeld een donkere kleur Trspa te kiezen (zonder meerprijs) kunt u toch een hele mooie en voordelige Trespa dakkapel aanschaffen bij Hollandia.

Verlijmen Trespa

Hollandia verlijmt al het Trespa omdat schroeven op termijn los kunnen komen. Dit geeft een strakke uitstraling waar u nog vele jaren lang onbezorgd van kunt genieten.

Vragen?

Trespa dakkapellen

Mailen

Heeft u vragen? Mail ons gerust op info@hollandiadakkapellen.nl

Trespa dakkapellen

Bel ons

Cruquius: 023 - 5406151

Roosendaal: 0165 -511720

Trespa dakkapellen

Bezoek ons

U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Cruquius of Roosendaal.

Passende offerte ontvangen