Dakkapel met borstwering

Plaats een dakkapel met borstwering dankzij Hollandia Dakkapellen

Door middel van een dakkapel met borstwering creëer je niet alleen extra woonoppervlak op zolder, maar profiteer je ook van meer stahoogte. Hollandia Dakkapellen verzorgt met kennis en passie het plaatsen van dakkapellen op maat. Doordat wij uitsluitend met hoogstaande materialen werken en wij de dakkapellen in onze eigen fabriek produceren, ben je verzekerd van maatwerk met een uitstekende garantie. Bovendien levert ons familiebedrijf dakkapellen in heel Nederland; van dakkapellen in Den Helder tot dakkapellen in Nijmegen. Benieuwd naar de opties en kosten van een dakkapel? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website.

Een vernieuwde woonervaring via een dakkapel met borstwering

De borstwering is het gedeelte van de dakkapel welke zich onder het raamkozijn bevindt. Door middel van een borstwering creëer je extra staruimte bij de dakkapel. Naast een dakkapel met borstwering kun je uiteraard ook kiezen voor hogere ramen. In dat geval profiteer je van meer daglicht op zolder dankzij het grotere glaswerk. Welke oplossing het meest geschikt is bij jouw dak, bespreek je samen met de experts in onze showroom. Onze vestigingen bevinden zich in Cruquius, Bleiswijk en Roosendaal. Je ziet hier de verschillende dakkapellen die wij aanbieden, kunt de materiaalsoorten van dichtbij bewonderen en wordt geïnformeerd over de uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden.

Is voor een dakkapel met borstwering een vergunning nodig?

Of er een vergunning noodzakelijk is voor een dakkapel met borstwering, hangt af van verschillende factoren. Dakkapellen die zich aan de zij- of achterkant van de woning bevinden, zijn meestal vergunningsvrij. Daarnaast is voor een dakkapel lager dan 1,75 meter ook meestal geen vergunning nodig. Ook bij een dakkapel met een plat dak is een vergunning niet vaak noodzakelijk. Bevindt je woonhuis zich in het stadscentrum? In sommige gevallen is een vergunning dan wel nodig. Onze specialisten zoeken graag voor je uit of er daadwerkelijk een vergunning verleend moet worden.

Vraag meteen een gratis offerte aan via onze website

Ben je geïnteresseerd in een dakkapel met borstwering? Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Neem een kijkje in onze showrooms of vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via de website.

Reactie plaatsen