Dakkapel verduisteren

Dakkapel verduisteren

Wilt u graag een dakkapel op uw woning, voor meer leefruimte? Denk dan ook aan de mogelijkheid om deze dakkapel te verduisteren. Hollandia Dakkapellen levert dakkapellen in vele soorten en maten, met ingebouwde verduistering.

Een dakkapel: meer dan ruimtewinst alleen

Een mooie dakkapel geeft (veel) meer ruimte op de verdieping direct onder het schuine dak. Eindelijk hebben u en de kinderen, de ruimte die ze nodig hebben. Zolang de kinderen klein zijn, is het geen groot probleem. Maar kleine kinderen worden snel groot, en krijgen steeds minder loopruimte op hun kamer, naar mate ze groter worden.

meer leefruimte en dakkapel verduisteren
Met een prefab dakkapel van Hollandia Dakkapellen, kunt u eindelijk die ene kamer opsplitsen in twee ruimten.
Met de grotere leefruimte, komt ook het grotere woongenot. Dat is belangrijker dan de ruimte: echt kunnen genieten van de ruimte die je hebt.

Meer informatie over ruimtewinst door dakkapel.

Prefab dakkapellen

Een prefab dakkapel wordt vooraf gebouwd in onze goed toegeruste werkplaatsen. Hierdoor kunnen de bouwers goed, en zonder problemen, alle onderdelen monteren. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze dakkapellen altijd dezelfde hoge kwaliteit hebben, die nodig is. Een dakkapel is tenslotte onderhevig aan alle weersomstandigheden, dag in dag uit, het hele jaar door.

Een dakkapel moet hier tegen kunnen, en daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor onze dakkapellen.
Omdat wij de dakkapel binnen een dag plaatsen, hoeft u niet dagen, of nog langer in de rommel te zitten. Alle werkzaamheden, zoals het openhalen van het dak, plaatsen en afwerken aan de buitenkant, voeren we op dezelfde dag uit. We komen natuurlijk wel vooraf alles goed controleren en inmeten, zodat we er zeker van zijn dat alles gaat passen.

Ingebouwde verduistering

In alle dakkapellen van Hollandia Dakkapellen kunt u zonwering laten inbouwen. Het mechanisme van deze zonweringen, is weggewerkt in het overstek van de dakkapel. Het sluiten en openen van de zonwering gebeurt elektrisch, en het bedienen kan met een afstandsbediening.
Doordat de zonwering in het overstek is weggewerkt, kunnen wij zonder breekwerk, eventuele problemen gemakkelijker oplossen.
Het is afhankelijk van het type zonwering en materiaal, of u de dakkapel kunt verduisteren.

Jaloezieën


dakkapel verduisteren met jaloezieën

We hebben mooie, in veel kleuren leverbare en stevige jaloezieën, die kunnen worden ingebouwd. Jaloezieën (aan de buitenkant) zijn goede zonwering, en houdt de warmte buiten, maar kunnen een ruimte niet geheel verduisteren.
Lees meer over buitenjaloezieën.

Screen


dakkapel verduisteren met screensEen screen of screens kunnen een ruimte beter verduisteren, afhankelijk van het materiaal. Een screen is eigenlijk bedoeld als zonwering, maar kan ook verduisteren met het juiste doek.
Lees meer over screens.

Rolluiken


dakkapel verduisteren met rolluiken

Wilt u echte duisternis overdag, of het hinderlijke licht van de straatverlichting buitensluiten, dan gaat u voor onze rolluiken. Rolluiken kunnen geheel lichtdicht worden gesloten, waarmee ook de warmte buiten blijft. In de winter heeft een rolluik een goede isolerende werking, zodat u geen warmte verliest. Bijkomend voordeel, is de geluid  en inbraak werende werking van rolluiken.
Lees meer over de voordelen van rolluiken.

Meer weten over verduistering van dakkapellen?

Heeft u nog vragen over de mogelijke verduistering van een dakkapel? Neem dan even contact op met ons of kom eens langs in een van onze showrooms. We kunnen u dan uitgebreid informeren.

Gerelateerde artikelen


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een dakkapel met rolluiken, screens of buitenjaloezieën?

Offerte dakkapel aanvragen

of bel direct 023 540 61 51

Ga naar:

Reactie plaatsen