Dakkapel geluidsisolatie

Dakkapel geluidsisolatie voor een muisstille zolder

Een reguliere dakkapel beschikt over uitstekende isolerende eigenschappen als het gaat om de temperatuur. Zoek je echter een dakkapel met geluidsisolatie om geluidshinder te minimaliseren? Hollandia Dakkapellen biedt uiteenlopende dakkapellen aan die voldoen aan jouw wensen. Met maar liefst 37 jaar ervaring zet ons familiebedrijf zich iedere dag in om klanten naar tevredenheid van een nieuwe dakkapel te voorzien. Onze experts zijn werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij dakkapellen van Nijmegen tot dakkappellen in Katwijk. Neem contact op voor advies of vraag direct een gratis offerte aan via onze website.

De voordelen van dakkapel geluidsisolatie

De belangrijkste reden om te kiezen voor dakkapel geluidsisolatie, is dat geluiden zowel binnens- als buitenshuis worden tegengehouden. Aan de ene kant ervaar je tijdens het slapen geen hinder van een drukke route langs de deur of luidruchtige buren. Aan de andere kant geniet je van meer privacy doordat er geen geluid uit huis verdwijnt. Hoe beter de kwaliteit is van het materiaal dat je kiest of hoe dikker de geluidsisolatie, des te minder geluid door de dakkapel heen vloeit. Belangrijk is om van tevoren te bedenken welk doel de geluidsisolatie in de dakkapel heeft. Hierop bereken je aan de hand van je budget welke vorm van isolatie mogelijk is. Daarbij moet wel verteld worden dat de kleine luchtkamers in de dubbele wand van de dakkapel ook geluid tegenhouden.

Welk isolatiemateriaal gebruik je bij een dakkapel?

Wanneer je de dakkapel gaat isoleren om geluid te dempen, kies je voor materiaal dat klanken tegenhoudt. Voorbeelden van geluidsisolatie voor dakkapellen zijn foams, minerale wollen en celluloze vezels. Het isolatiemateriaal plaatst onze specialist het liefst in een dubbele wand gedurende de bouw van de dakkapel. Als er niet direct een dubbele wand aanwezig is, kan deze uiteraard gecreëerd worden aan de binnenzijde. Dit neemt wel oppervlak weg aan de binnenkant van de dakkapel. Naast deze isolatiematerialen raden we je aan om te kiezen voor een afwerking met een laag kurk. Dit materiaal zorgt voor een dempende isolatie en biedt een warme ambiance in de ruimte.

Wat zijn de kosten van een dakkapel met geluidsisolatie?

Wil je graag meer informatie over de prijzen van een dakkapel met geluidsisolatie? De experts van Hollandia Dakkapellen geven je professioneel advies over dakkapel isolatie en het verminderen van galm in de woning. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Bleiswijk, Roosendaal of Cruquius om alle mogelijkheden met betrekking tot een dakkapel te zien. Geregeld komt het voor dat mensen hier opties zien met betrekking tot de isolatie, die ze vooraf niet voor mogelijk hadden gehouden. Of vraag eenvoudig en snel via de website een persoonlijke offerte aan voor een dakkapel met geluidsisolatie. Samen met Hollandia Dakkapellen zorg je voor een aangenaam binnenklimaat zonder geluidsoverlast.

Reactie plaatsen