Dak reinigen

Dak reinigen

Door uw dakkapel te laten reinigen zorgt u ervoor dat deze er als nieuw uit blijft zien. U verlengt bovendien de levensduur en voorkomt lekkages en ander ongemak. Hollandia kan een professionele dakkapelreiniging uitvoeren én het dak direct onderhouden.

Dak reinigen: zelf uitvoeren of uitbesteden?

Het dak schoonmaken is een klus die best lastig is. Op hoogte werken is namelijk niet aan te raden als u hier geen ervaring mee heeft en/of niet de juiste kennis en attributen heeft. Naast dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, zou u tijdens de reiniging de dakkapel juist kunnen beschadigen. Bijvoorbeeld omdat u producten gebruikt die niet geschikt zijn voor uw dakbedekking, kozijnen of kunststof dakkapel.

Door de dakkapelreiniging uit te besteden, weet u zeker dat de klus snel en vakkundig geklaard wordt. Wij hebben immers ervaring, kennis én de juiste hulpmiddelen op zak. U kunt zelf achterover leunen terwijl wij het (zware) werk uitvoeren.

Wat houdt een dakkapelreiniging in?

Of het nu gaat om dakkapellen Tilburg, Amsterdam of een andere stad: een dakkapelreiniging door Hollandia bestaat uit meerdere elementen. Een dak reinigen is een vast onderdeel. Daarnaast nemen we de ramen, kozijnen, zijkanten en boeidelen onder handen. Eventueel kunnen we de regenwaterafvoer schoonmaken, de dakkapel in de wax zetten en ander onderhoud uitvoeren. Heeft u een houten dakkapel? Dan kunnen we deze opnieuw schilderen.

Optioneel is het schoonmaken van de rolluiken of andere buitenzonwering. Als u inzicht wilt krijgen in de rolluiken schoonmaken kosten, kunt u contact opnemen met de experts van Hollandia. Wij zetten graag de kosten van een dak schoonmaken én het uitvoeren van ander schoonmaakwerk en onderhoud voor u op een rijtje.

Waarom het dak reinigen uitbesteden aan Hollandia?

Een dak reinigen uitbesteden aan Hollandia zorgt ervoor dat u veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast staat het team van Hollandia garant voor maatwerk en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uitkomt te zien en dat de levensduur verlengd wordt. U hoeft zelf nergens aan te denken: wij nemen het zware werk uit handen en bieden een uitstekende service. Maak vandaag nog een afspraak voor het dak schoonmaken en onderhouden of stel uw vragen.


Reactie plaatsen