Dakkapel en zolder verbouwing

Laat een dakkapel en zolder verbouwing uitvoeren door Hollandia Dakkapellen

Een dakkapel plaatsen is enorm geliefd om meer ruimte op de zolder te creëren. Waar de bovenverdieping met schuine daken eerst een donkere opslagruimte was, kun je door middel van een dakkapel en zolder verbouwing de ruimte omtoveren tot een extra slaap- of badkamer. Zo word je wakker met een zee van ochtendlicht. Hollandia Dakkapellen is al 37 werkzaam op het gebied van dakkapellen installeren. Ons familiebedrijf levert dakopbouwen in heel Nederland. Van dakkapellen in Nijmegen tot dakkapellen in Katwijk, wij zorgen ervoor dat de dakkapel in 1 dag geplaatst wordt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor de dakkapel en zolder verbouwing in jouw woning. 

Waar op letten bij een dakkapel en zolder verbouwing tot slaapkamer

In onze eigen fabriek creëren we de dakkapel je voor ogen hebt volledig op maat. Zo kunnen onze monteurs binnen een dag de dakkapel op het dak plaatsen, waardoor meteen de zolder verbouwing van start kan gaan. Waar moet je rekening mee houden bij een dakkapel en zolder verbouwing tot slaapkamer? Belangrijke aandachtspunten zijn de indeling met scheidingswanden, dakkapel isolatie, verlichting en verwarming. Ook een fraaie afwerking van het plafond, de wanden en de voeren draagt bij aan het wooncomfort. 

Vraag een offerte op maat aan voor de dakkapel en zolder verbouwing kosten

Wat de precieze dakkapel kosten zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe groot wordt de dakkapel, welke materiaalsoorten wil je gebruiken en naar welke afwerking ben je op zoek? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat via onze website of kom langs in een van onze showrooms. 

Reactie plaatsen