Zinkwerk dakkapel

Professioneel zinkwerk op een dakkapel plaatsen dankzij Hollandia Dakkapellen

Zinkwerk op de dakkapel is niet alleen een lust voor het oog, maar beschermt de dakopbouw tegen opspattend water. Het materiaal is bovendien onderhoudsvrij en beschikt over een lange levensduur. Een dakkapel bekleden met zinkwerk is dan ook aan een ware opmars bezig binnen de wereld van de dakkapellen. Hollandia Dakkapellen beschikt over een jarenlange ervaring met dakkapellen plaatsen. Ons familiebedrijf is bovendien werkzaam in heel Nederland. Van dakkapellen in Breda tot dakkapellen in Den Helder, wij komen bij je langs om het project zorgvuldig uit te voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de dakkapel kosten en vraag via de website een offerte op maat aan.

Alles over zinkwerk op de dakkapel

Een goot, kraal of dakbedekking van zink is bij velen wel bekend. Je kunt echter ook de zijwangen of het dak van de dakkapel afwerken met zink. Het zinkwerk op de dakkapel is een fraai materiaal dat een rustieke uitstraling geeft. Bovendien laat zinkwerk voor de dakkapel zich eenvoudig bewerken, waardoor je de meest bijzondere creaties kunt maken. Al het zinkwerk voor de dakkapel maken wij volledig op maat in onze eigen fabriek, zodat we uitsluitend producten afleveren van hoogstaande kwaliteit.

Zinkwerk op de dakkapel is onderhoudsvrij

Zink is een materiaal dat onderhoudsvrij is. Door het zinkwerk met een klassieke dakkapel te combineren, zorg je voor een speels en stijlvol effect op het dak. Belangrijk is wel om het zinkwerk op de dakkapel door een professional te laten uitvoeren. Bij verkeerde montage kan er namelijk condensvorming ontstaan, wat de dakkapel niet ten goede komt. Bij de juiste plaatsing profiteer je een leven lang van het materiaal. Het zinkwerk verkleurt namelijk op een natuurlijke wijze, waardoor het prachtig staat bij de dakpannen op het dak.

Kom langs in onze showrooms voor inspiratie

Benieuwd of zinkwerk op de dakkapel in jouw situatie het meest geschikt is? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn voor een dakkapel op de woning? Hollandia Dakkapellen geeft je graag professioneel advies over de uiteenlopende materiaalsoorten, groottes en kleuren die er beschikbaar zijn. Kom langs in een van onze showrooms in Cruquius, Roosendaal of Bleiswijk en bewonder van dichtbij hoe de uiteenlopende dakkapellen eruit zien. Vaak komt het voor dat mensen in de showroom opties zien, waar ze van tevoren nog niet aan hadden gedacht. Zo maak je een zorgvuldige beslissing over het zinkwerk op de dakkapel. Liever eerst een globale indicatie krijgen van de te verwachte kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van onze experts.

Reactie plaatsen