Kleine dakkapel

Kleine dakkapel

Bent u op zoek naar een kleine dakkapel? Dan bent u bij Hollandia Dakkapellen aan het juiste adres. Wij leveren ook kleine dakkapellen. Maar wat is een kleine dakkapel?

Hoe klein is klein?

Klein is natuurlijk een relatief begrip; wat voor de één klein is, vindt de ander misschien wel groot. De één vindt een dakkapel van 2 m breed een kleine dakkapel, een ander kan 6 m nog klein vinden. Het is maar hoe iemand er tegenaan kijkt.

U wilt een dakkapel; klein of niet

Wanneer u op zolder of in de bestaande slaapkamer(s), echt meer ruimte wil creëren, kunt u kiezen u voor een dakkapel. Pas dan krijgt u meer praktische ruimte. Zeker wanneer het om een kleine zolderkamer gaat, zult u er geen spijt van krijgen dat u een dakkapel plaatst. De dakkapel kan echter niet breder worden dan de kamer zelf (in principe) dus zal het een relatief kleine dakkapel worden.

Zie ook: hoeveel ruimte geeft een dakkapel?

Een kleine dakkapel

De kleinste (smalste) dakkapel die Hollandia Dakkapellen kan leveren is 1m breed. Soms ziet u enkele van deze kleine dakkapellen naast elkaar op een groot dak. Zo’n woning krijgt hierdoor een speciale uitstraling.

[caption id="attachment_12465" align="aligncenter" width="642"]kleine dakkapel Kleine dakkapellen[/caption]

Maten dakkapel

Wij leveren alle maten dakkapellen, van 1 m tot wel 11 m breed. Alles is mogelijk binnen de bepaalde constructiegrenzen natuurlijk, maar over het algemeen geen probleem. Het hangt natuurlijk ook af van de mogelijkheden die zijn m.b.t. de dakconstructie e.d.
De hoogte kan variëren van 1,2 m tot 1,75 m. Het aantal ramen (de raamindeling) is ook mede afhankelijk van de breedte.

[caption id="attachment_12460" align="aligncenter" width="528"]voorbeeld raamindeling Voorbeeld raamindeling[/caption]

Speciale wensen?

Het kan zijn dat u speciale wensen heeft, of vragen. Neem contact op met ons of komt gewoon even langs. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. U kunt ook direct een uitgebreide offerte aanvragen als u dat wilt.

Gerelateerde informatie

Heeft u deze artikelen al gelezen:

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen


of bel direct 023 540 61 51

Reactie plaatsen