kant en klare dakkapel

Kant en klare dakkapel

Een kant en klare dakkapel is tegenwoordig populair en niet voor niets, want veel mensen die thuis moeten werken missen een geschikte ruimte daarvoor. Dan is het goed om te weten dat Hollandia Dakkapellen binnen een dag een dakkapel kan plaatsen. Wellicht heeft u er al eens aan gedacht om meer ruimte te creëren op de zolderkamer voor een extra slaapkamer. Nu u vaker thuis moet werken kunt u deze ruimte vooralsnog eerst gebruiken als werkkamer. Heel veel mensen kiezen voor deze oplossing, want men spaart geld uit doordat men bijvoorbeeld niet op vakantie gaat naar het buitenland.

Prefab: kant en klare dakkapel

Hollandia Dakkapellen maakt prefab dakkapellen in een eigen werkplaats en geheel naar uw wensen. Dat betekent dat u de afmetingen, de afwerking en de kleuren van de dakkapel bepaalt. Natuurlijk is het wel zo dat wij bekijken of een bepaalde dakkapel wel op uw dak past of mag worden geplaatst. Maar als alles is geregeld kunnen wij beginnen met de bouw van de dakkapel en afspraken maken over de levering.

kant en klare dakkapel fabricage

Op de dag van plaatsing maken we het dak van uw woning eerst zover klaar dat de dakkapel met een kraan op uw dak kan worden geplaatst. Daarna werken we direct aan de buitenkant alles netjes af, zodat het dak dezelfde dag weer wind- en regendicht is. U kunt dezelfde dag nog beginnen met de afwerking aan de binnenkant, want wij verzorgen in principe alleen de buitenkant.

Het grote voordeel van de kant en klare dakkapel is dat wij de dakkapel binnen een dag plaatsen, zodat het dak niet meerdere dagen openligt. Wanneer het erg slecht weer is kunnen we eenvoudig de werkzaamheden uitstellen. Dat gebeurt echter maar zelden, omdat we echt heel snel kunnen plaatsen. U heeft achteraf geen rommel, want wij ruimen alles direct netjes op en voeren het afval voor u af.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bent u geïnteresseerd in een kant en klare dakkapel van Hollandia Dakkapellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. We gaan daarna met u in gesprek en komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en het dak te bekijken.

We moeten namelijk zeker weten welke werkzaamheden vooraf moeten gebeuren voordat we een gat in uw dak zagen. De bestaande dakconstructie moeten we voldoende ondersteunen om verzakking van de constructie te voorkomen. Dat is wat veel mensen wel eens vergeten, maar het is absoluut noodzakelijk. Wanneer dat duidelijk is kunnen we bekijken of de gewenste afmeting van de dakkapel past en vergunningsvrij kan worden geplaatst. Dat is namelijk niet altijd het geval, omdat gemeenten afwijkende regels kunnen stellen. 

Meer hierover leest u in het artikel over vergunningen. U hoeft dan alleen nog te beslissen over: 

Lees alles over de werkzaamheden in het artikel dakkapel plaatsen.

Meer weten over kant en klare dakkapellen?

Heeft u nog vragen over de plaatsing van een kant en klare dakkapel voor die extra slaapkamer op zolder? Neem dan even contact op met ons of kom eens langs in een van onze showrooms. We kunnen u dan uitgebreid informeren.

Gerelateerde artikelen

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een nokverhoging?

Offerte dakkapel aanvragen

of bel direct 023 540 61 51

Ga naar:

Reactie plaatsen