Complete dakkapel

Complete dakkapel

U wilt een complete dakkapel? Wat is dit eigenlijk? Hollandia Dakkapellen vertelt u er er alles over.

Wat is eigenlijk een complete dakkapel?

Een dakkapel bestaat natuurlijk uit vele onderdelen die samen de dakkapel vormen en het is handig dat deze er dan ook allemaal opzitten als u de dakkapel geleverd krijgt. Voor een leverancier van prefab dakkapellen is dit volstrekt logisch.

complete dakkapel gehesen
Er worden echter ook nog redelijk veel dakkapellen ter plekke gebouwd. Dan is het zaak voor de aannemer om te zorgen dat alle onderdelen en materialen op tijd aanwezig zijn. Het bouwen van een dakkapel ter plekke kan enkele dagen tot weken duren.

Wij verstaan onder een complete dakkapel:
  • een dakkapel die geheel voorgemonteerd wordt geleverd,
  • een dakkapel die voldoet aan de wensen van de klant
  • een dakkapel die voldoet aan de regels die worden gesteld in het bouwbesluit.

Tevens bedoelen wij dat de dakkapel binnen de kortst mogelijke tijd, vakkundig wordt geplaatst. Dat wil zeggen dat de dakkapel binnen 1 dag wordt geplaatst, volledig wind- en waterdicht.

incomplete dakkapel

Wensen van de klant

Compleet wil ook zeggen dat de dakkapel voldoet aan de eisen volgens het bouwbesluit. Bijvoorbeeld met betrekking tot de isolatiewaarde, de RC-waarde. Deze is minimaal 3,5 maar moet ook minimaal gelijk zijn aan de isolatiewaarde van het dak. Wanneer deze bijvoorbeeld al 5 is, dan moet de isolatiewaarde van de dakkapel in zijn geheel ook minimaal 5 zijn.
Aan de andere kant zorgen wij ervoor dat geheel wordt voldaan aan de wensen van u als klant.

Wilt u geïntegreerde rolluiken of screens? Dan worden deze al in de fabriek aangebracht. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om de dakkapel naar uw wensen aan te passen; een complete dakkapel.


Informeer altijd naar de mogelijkheden en ga er niet zomaar vanuit dat sommige zaken als vanzelf worden toegepast. Vraag bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen, of een airco-unit. Dit is natuurlijk afhankelijk van het bedrijf waar u de dakkapel aanschaft.

Afwerking

Betekent compleet ook dat de afwerking van de binnenkant bij de levering hoort? Niet altijd. Meestal wordt het afwerken aan de binnenkant aan de klant overgelaten. Het is maar net wat u hebt afgesproken met de leverancier.Wanneer u een vrij modern huis hebt zal de afwerking aan de binnenkant meestal niet zoveel meerwerk zijn. Anders wordt het wanneer de zolder b.v. aan de binnenkant geheel is afgewerkt met bijvoorbeeld gipsplaten, isolatielagen e.d. tussen de gordingen.

dakkapel incomplete

Dit zal deels of geheel moeten worden verwijderd en nadien weer allemaal netjes moeten worden aangebracht. En dan wel zo dat alles netjes een geheel vormt met de nieuwe dakkapel. Het is dus geheel afhankelijk van de woning zelf; welke materialen zijn gebruikt en hoe is het afgewerkt. En daarnaast wat u afspreekt met de leverancier of kunt afspreken.

dakkapel zonder aftimmering

Garantie

Dakkapel geplaatst (in 1 dag) én met 15 jaar garantie! Dat is ook compleet.

Complete dakkapel en complete afspraken

Compleet kan dus van alles betekenen. Ga bij uzelf na wat u onder compleet verstaat. Zet alles goed op een rijtje en laat u goed voorlichten.

Kom gerust langs bij ons in de showroom en neem al uw vragen mee. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

complete dakkapel met aftimmering

Heeft u deze artikelen al gelezen?


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen


of bel direct 023 540 61 51

Reactie plaatsen