Kosten nieuw dak jaren 30 huis

Kosten nieuw dak jaren 30 huis

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuw dak bij een jaren 30 huis? En bent u direct de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel in een bijpassende jaren 30 stijl te onderzoeken? Hollandia brengt graag advies uit. 

Wat zijn de kosten van een nieuw dak bij een jaren 30 huis?

De typische stijl en kleuren uit de jaren 30 geven uw woning een charmante en elegante uitstraling. En hoewel u deze stijl absoluut wilt behouden, gaat u natuurlijk wel voor de kwaliteit van nu. Over het algemeen is een nieuw dak een goede investering voor uw woning. Met een nieuw dak verhoogt u namelijk de waarde van uw woning. Zeker als u direct een dakkapel De Meern of omgeving laat plaatsen. Een dakkapel past niet alleen mooi bij uw woning, maar zorgt ook voor meer lichtinval en leefruimte op zolder.

De kosten van een nieuw dak bij een jaren 30 huis zijn afhankelijk van het materiaal dat gebruikt worden, de oppervlakte van het dak en de precieze werkzaamheden die worden uitgevoerd. Voor een compleet nieuwe dakconstructie betaalt u al gauw 500 tot 750 euro per vierkante meter. Het aanbrengen van rieten dakbedekking kost tussen de 75 en 100 euro per vierkante meter. Andere soorten dakbedekking (zoals keramiek of natuurleien)is soms voordeliger. Vergeet niet om uw nieuwe dak in de jaren 30 stijl direct te laten isoleren.

Mogelijkheden voor een dakkapel in jaren 30 stijl

Als u een overzicht maakt van de kosten van een nieuw dak bij een jaren 30 huis, raden we u aan om direct te berekenen of het haalbaar is om een dakkapel te plaatsen. Bij Hollandia plaatsen we dakkapellen in de stijl en kleuren uit de jaren 30. Wij kunnen zowel hout als andere materialen (zoals Trespa) leveren in vintage jaren 30 kleuren zoals blauw, donkergroen, rood en taupe.

Ook qua afwerking van de dakkapel hebben we oog voor de typische jaren 30 stijl. Zo is het mogelijk om een sierlijst en sierkralen te plaatsen. Deze zorgen ervoor dat de dakkapel qua uitstraling mooi aansluit bij de gevel, het dak en de rest van uw jaren 30 woning.

Meer informatie over de kosten nieuw dak jaren 30 huis

Wilt u inzicht krijgen in de mogelijkheden van een dakkapel in de jaren 30 stijl en de kosten van een nieuw dak bij een jaren 30 huis? Hollandia brengt graag advies uit. Wij adviseren u over de werkzaamheden die op uw dak moeten plaatsvinden en ontwerpen een dakkapel op maat voor u. Kom de jaren 30 kleuren en stijlen bovendien bekijken in onze showroom.


Reactie plaatsen