Kosten dakkapel 6 meter inclusief montage

Kosten dakkapel 6 meter inclusief montage

Een dakkapel van 6 meter laten plaatsen is ideaal als u twee kamers wilt maken in uw woning of als u samen met uw buren een dakkapel wilt laten plaatsen. Bent u benieuwd naar de gemiddelde kosten van een dakkapel 6 meter inclusief montage? Hollandia zet alle belangrijke informatie op een rijtje.


Wat zijn de gemiddelde kosten van dakkapel 6 meter inclusief montage?

Een dakkapel en de prijzen hiervan zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het materiaal dat u kiest, maar ook aan de grootte van de dakkapel. Dakkapellen in Almere van 6 meter of groter zijn iets minder standaard dan de kleinere formaten, maar wel zeer praktisch. Zo kunt u er voor kiezen om samen met de buren een dakkapel te laten plaatsen en de kosten te delen. 

Wat de gemiddelde kosten van een dakkapel 6 meter inclusief montage precies zijn? Dat bedrag ligt rond de 10.000 euro. Afhankelijk van het materiaal en de afwerking die u kiest, kunnen de kosten van een dakkapel 6 meter inclusief 6 meter hoger uitvallen. Een dakkapel van 6 meter zal over het algemeen worden uitgevoerd met meerdere (draaikiep)ramen. Informeer bij Hollandia direct naar de mogelijkheden voor zonwering!


Dakkapel 6 meter laten plaatsen door Hollandia

Voor meer informatie over de kosten van een dakkapel 6 meter inclusief montage en de mogelijkheden, raden we u aan om contact op te nemen met Hollandia. Wij vertellen u meer over een dakkapel plaatsen en kunnen u een (vrijblijvende) offerte toesturen. 


Reactie plaatsen