Kosten dakkapel 3 meter inclusief montage

Kosten dakkapel 3 meter inclusief montage

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage? Hollandia vertelt u meer over het plaatsen van een dakkapel en de prijzen.


Wat kost een dakkapel 3 meter inclusief montage?

De kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage liggen gemiddeld rond de 7.000 euro. De precieze dakkapel kosten zijn afhankelijk van de schuinte van uw dak, het model dakkapel dat u kiest, het materiaal en de afwerking. Zo is een houten dakkapel duurder dan een kunststof dakkapel.

Een dakkapel in Alblasserdam of omstreken van 3 meter is ideaal als u een extra kamer én meer licht in huis wenst. Zo kan de kamer gebruikt worden als slaapkamer, werkkamer of badkamer. Over het algemeen beschikt een dakkapel van 3 meter of twee of drie vaste of draaikiepramen. 


Meer informatie over de kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage

Voor meer informatie over de kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage, kunt u contact opnemen met de experts van Hollandia. Wij vertellen u meer over de verschillende soorten dakkapellen van drie meter, de extra opties en bijbehorende prijzen. Zo kunnen wij een vrijblijvende offerte toesturen zodat u de kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage op uw gemak kunt bestuderen.

Mocht u de dakkapel aan de voorzijde van uw woning willen plaatsen, dan bent u meestal verplicht om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente. Houd hier rekening mee binnen uw planning en budget.


Reactie plaatsen