X
X

Page content

Keralit prijs

Hoe wordt de prijs van Keralit Dakkapellen bepaald? Het zal u niet ontgaan zijn, Keralit is een relatief duur materiaal. Het bestaat uit een kunststof profiel in de vorm van een rabbatdeel, potdekseldeel of boeideel, afgewerkt aan de voorzijde met een kunststof plakfolie.

Prijzen keralit

(Keralit boeideel en wangen, ook het front is van Keralit)

Geschikt voor gevel- en dakrandbkleding

Keralit is erg stijf en de toplaag is zeer hard waardoor het bij uitstek geschikt is voor gevel- en dakrandbekleding. Deze folie heeft meestal ook een houtstructuur, natuurlijk om het zoveel mogelijk op hout te laten lijken. Het is in vele kleuren leverbaar en vergelijkbaar met het kleurenpallet van kunststof kozijnen. Meestal wordt dezelfde folie gebruikt als bij Keralit.

Wang Keralit Dakkapel (Prijzen en Kosten)

(Keralit afwerking aan zijkant dakkapel)

Schroten met folie

De Keralit prijzen worden echter niet zozeer bepaald door de normale factoren zoals productiekosten en concurrentie. Doordat de initiator (de firma. Heering  uit Dedemsvaart) als eerste met dit product op de markt kwam en een fantastische marketingactie startte is Keralit eigenlijk een soort productnaam geworden voor alle schroten met een folie erover. In de volksmond heeft men als het over eigenlijk kunststof schroten gaat over ‘Keralit’. Heering heeft door een slimme strategie een soort alleenrecht op de naam ‘Keralit’ verworven en blijft dus synoniem staan voor de marketingnaam ‘Keralit’.

Boeideel Front Keralit

(Keralit boeideel, overstek, front en strook boven het kozijn)

Kiezen voor Keralit

De productiekosten van dit product zijn echter niet zo hoog en juist nu de olieprijs zo laag is zouden de prijzen van Keralit moeten dalen. Dus de prijs van Keralit is feitelijk te hoog door een monopoliepositie die vrij uniek te noemen is. Ook de prijs van Keralit boeidelen is dus relatief hoog, vandaar dat u voor een volledig Keralit dakkapel fors meer betaald dan voor een HPL dakkapel.

Kleuren Keralit Dakkapel

(Keralit is wat duurder maar ook vaak heel mooi uit te voeren door het grote kleurenpallet)

Gerelateerde informatie

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?

Offerte dakkapel aanvragen

    Comment Section

    0 reacties op “Keralit prijs

    Plaats een reactie


    *