Op zoek naar een goede dakkapel offerte?

dakkapel-offerte

We laten u in een paar stappen zien hoe u een goede en uitgebreide dakkapelofferte van ons ontvangt. Hoe meer informatie u ons opgeeft des te beter zal de dakkapel offerte passen bij uw wensen en situatie thuis.

Dakkapelofferte online aanvragen, wat is belangrijk?

  • Uw adres is nodig om via Google maps uw dak te bekijken. Op die manier kunnen wij een veel betere inschatting maken van de mogelijkheden en misschien ook de onmogelijkheden (denk bijvoorbeeld aan de soort kraan die nodig is). Ook voor eventuele vergunningsverplichtingen is dit van belang omdat hier helaas toch redelijk vaak fouten mee gemaakt worden.
  • Aan welke breedte denkt u ongeveer? De meeste huizen hebben een binnenmaat tussen de 4.8 en 5.2 meter. Wilt u een grote dakkapel achter dan kan deze vaak tussen de 4.0 en 4.4 meter breed worden. Aan de voorzijde vaak ergens tussen de 2.7-3.0 meter tenzij er soepelere vergunningsregels zijn of u in een welstandsvrij gebied woont.
  • Geef ons uw vragen door! Denk bijvoorbeeld hier aan: wilt u een spant (schuine balk) op zolder laten weghalen? Of een tussenwand? Twijfelt u over het vergunningenbeleid? Wilt u liever een hogere dakkapel dan 1.5 m maar weet u niet of dit wel kan? Wilt u meer weten over opties, rolluiken enzovoorts.


dakkapel-offerte-1-3


dakkapel-offerte-4-6

(onze offertes zijn informatief en zeer uitgebreid incl. alle prijzen van opties)Inmeten

Een dakkapel offerte is en blijft een stukje ‘papier’ en we raden u daarom altijd aan of naar ons te komen in de showroom of bij u te laten inmeten. Dan weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u de precieze dakkapel offerte gebaseerd op al uw wensen en mogelijkheden.


U kunt hier het aanvraagformulier invullen om zo uw dakkapel offerte per e-mail geheel vrijblijvend te ontvangen.


U kunt hier meer lezen over onze werkwijze zodat u nog beter geïnformeerd bent.


offerte-dakkapel-hollandia

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Reactie plaatsen