5 meter

5 meter

Een dakkapel van 5 meter biedt verschillende voordelen. Zo is het met een dakkapel van 5 meter mogelijk om twee kamers te realiseren. Dit is ideaal als u uw bovenverdieping wilt uitbreiden of als u een dakkapel samen met de buren wilt laten plaatsen. Hollandia vertelt u meer over de kosten en andere belangrijke zaken omtrent een dakkapel 5 meter.


Wat kost een dakkapel van 5 meter?

De kosten van een dakkapellen Tilburg en omgeving van 5 meter liggen gemiddeld tussen de 8.000 en de 10.000 euro. De prijs van een dakkapel van 5 meter valt in verhouding wat hoger uit omdat dit geen standaardmaat is. De precieze kosten van een dakkapel 5 meter hangen af van uw overige wensen. 

De dakkapel kosten worden bepaald aan de hand van uw dak, het materiaal dat u kiest en de extra opties. Laat op uw dakkapel 5 meter bijvoorbeeld direct zonwering installeren. Zo voorkomt u dat het in uw dakkapel te warm wordt in de zomermaanden.


Waar moet u op letten als u een dakkapel van 5 meter laat bouwen?

Als u een dakkapel 5 meter laat bouwen, is het verstandig om van te voren bedenken waar u de dakkapel voor wilt gaan gebruiken. Zo kan het ontwerp van de dakkapel aangepast worden aan uw wensen. Check bovendien tijdig bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel van 5 meter. Als u een dakkapel aan de voorzijde laat bouwen, is dit vaak verplicht.

Laat u een dakkapel 5 meter samen met uw buren bouwen? Informeer dan ook eens naar de mogelijkheden voor een dakkapel van 6 meter. Daarnaast is het goed om te weten dat u en dakkapel van 5 meter altijd kan afwerken volgens uw eigen wensen. Het is dus goed mogelijk om een deel van de dakkapel van zonwerend glas te voorzien en het andere deel van een ander soort zonwering zoals ritsscreens.


Meer informatie over een dakkapel 5 meter

Wilt u meer weten over een dakkapel 5 meter? Bij Hollandia voorzien we u graag van een persoonlijk advies. Zo komen we graag uw dak bekijken. Aan de hand van uw dak, maken we een offerte. Heeft u specifieke wensen? Dan kijken we hier direct naar én verwerken we deze in de offerte. Zo kan een dakkapel van 5 meter makkelijk in twee ruimtes worden verdeeld, maar ook juist voor een luxueuze kamer gebruikt worden.

Laat aan de dakkapel 5 meter bijvoorbeeld een Frans balkon bouwen. Zo geniet u van nog meer licht, een ruimtelijk gevoel en ventilatie op de bovenverdieping. Een andere populaire optie is onze dakkapel 5 meter met glazen dak. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan ook eens langs in onze showroom!


Reactie plaatsen