De dakkapellen specialist in IJmuiden

De dakkapellen specialist in IJmuiden

Hollandia is de dakkapellen specialist in IJmuiden en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, monteren we ook bij u thuis een dakkapel die voldoet aan al uw wensen. Wij werken met verschillende materialen en bieden verschillende soorten dakkapellen aan, afhankelijk van uw wensen, woning en budget.


Wat zijn de voordelen van een dakkapel?

Dakkapellen bieden verschillende voordelen. Zo creëert u meer licht en ruimte in uw woning en kunt u uw woning beter ventileren. Een warme bovenverdieping kan hierdoor veranderen in een aangename plek om te slapen of te werken. Een ander voordeel van een dakkapel is dat het de waarde van uw woning laat stijgen. Uiteraard is het in dit geval wel belangrijk dat u kiest voor een dakkapel die kwalitatief goed is én mooi staat bij uw woning.

Bij Hollandia; de dakkapellen specialist in IJmuiden, rekent u altijd op kwaliteit en een goede service. Zo adviseren wij u graag over welke dakkapel het beste past bij uw wensen, woning en budget.


Waarom kiezen voor Hollandia: de dakkapellen specialist in IJmuiden?

Hollandia is een familiebedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het plaatsen van dakkapellen door heel Nederland. Zo zijn wij niet alleen de dakkapellen specialist in IJmuiden, maar realiseren wij ook dakkapellen in Breda en allerlei andere steden in Nederland. Wij onderscheiden ons door u service, kwaliteit en tien jaar garantie te bieden. Door onze ruime ervaring, kunnen wij bovendien een goed advies uitbrengen.

De experts van de dakkapellen specialist in IJmuiden komen bijvoorbeeld graag bij u thuis kijken naar de mogelijkheden. Soms is een kunststof dakkapel een interessante optie, in andere gevallen zullen wij een luxere, op maat gemaakte dakkapel adviseren. Een voordeel hiervan is dat de dakkapel perfect zal aansluiten bij uw wensen en woning. Creëer

bijvoorbeeld direct een doorgang naar het dakterras of maak een Frans balkon in uw dakkapel. Zo verbetert u de luchtkwaliteit én zorgt u voor een uniek detail in uw woning.


Welk soort dakkapel kan de dakkapellen specialist in IJmuiden realiseren?

Bij de dakkapellen specialist in IJmuiden bent u aan het juiste adres voor zowel prefab dakkapellen als op maat gemaakte dakkapellen. Wat de beste keuze voor u is, is afhankelijk van verschillende factoren. Goed om te weten is dat beide soorten dakkapellen vaak binnen een dag gemonteerd kunnen worden door de dakkapellen specialist in IJmuiden. U zit hierdoor maar kort midden in de werkzaamheden.

Qua materiaal werken we zowel met kunststof als met keralit en hout. Kunststof is duurzaam, onderhoudsvrij en over het algemeen de meest voordelige optie. Keralit is duurder, maar wel volledig onderhoudsvrij. Hout staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en past goed bij een bepaald type woning. Uiteraard werken wij met duurzaam hout en geven we u graag advies over het onderhouden van uw houten dakkapel.

Prefab of op maat, verschillende materialen én verschillende extra opties: bij de dakkapellen specialist in IJmuiden draaien wij nergens onze hand voor om. Neem gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft. Ook als uw dak wellicht moeilijk te bereiken is of een afwijkende hellingshoek heeft, denken we graag met u mee over een oplossing. Wilt u nog sneller een dakkapel kunnen laten realiseren door de dakkapellen specialist in IJmuiden? Informeer dan van tevoren bij uw gemeente naar de vergunningen. Wellicht heeft u een bouwvergunning nodig voor de dakkapel.


Contacteer de dakkapellen specialist in IJmuiden direct!

Voor meer informatie over de dakkapellen en onze werkwijze, kunt u de dakkapellen specialist in IJmuiden direct contacteren. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en kunnen u een vrijblijvende offerte toesturen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. U kunt hier de dakkapellen komen bewonderen en een persoonlijk advies vragen aan de dakkapellen specialist in IJmuiden. Ons team en de verse koffie staan al voor u klaar!

Wilt u zich graag online verder oriënteren? De dakkapellen specialist in IJmuiden heeft verschillende video´s op YouTube geplaatst. Zo kunt u de dakkapellen specialist in IJmuiden in actie zien! Ook vindt u op onze website meer informatie over een dakkapel inclusief montage of juist over een zelfbouwpakket voor de dakkapel. Met dit zelfbouwpakket gaat u zelf aan de slag met de montage van een dakkapel. Op deze manier bespaart u kosten en werkt u op een moment dat u het beste uitkomt!


Reactie plaatsen