Dakkapellen Den Haag

Vakkundig een dakkapel in Den Haag laten plaatsen

Op zoek naar ruimtewinst in je huidige woning? Met een dakkapel in Den Haag kun je gemakkelijk op de zolder staan zonder je hoofd te hoeven buigen. Bovendien profiteer je van natuurlijk daglicht door de ramen, wat niet alleen sfeer maar ook warmte in de ruimte brengt. Zo tover je een donker opberghok om tot een extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een dakkapel in Den Haag? Als familiebedrijf is Hollandia Dakkapellen al 37 jaar werkzaam binnen de wereld van de dakkapellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de dakkapel prijzen of vraag een persoonlijke offerte via de website aan.

Wat zijn de voordelen van dakkapellen in Den Haag?

Een dakkapel plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit zijn de voornaamste redenen waarom mensen een dakkapel laten installeren op hun schuine dak:

 • Verhoogd woongenot door ruimte en licht

   Met een dakkapel geniet je van meer comfort in je woonhuis. De zolder wordt hoger, waardoor je meer gebruik maakt van je woning. Bovendien kun je de ramen open zetten voor frisse lucht, waardoor de ruimte beter geventileerd wordt. Het zonlicht maakt de ruimte bovendien aangenaam om in te verblijven.
 • Waardevermeerdering van je huis

   Een stijlvol ontworpen dakkapel in Den Haag zorgt voor een esthetische verbetering van het huis. Niet alleen aan de buitenzijde is de woning aantrekkelijker, ook binnen geniet je van een extra uitzicht, bijvoorbeeld op de tuin. Verder is de zolderverdieping door middel van de rechte wanden functioneler. Dit zorgt voor een waardevermeerdering van je woning. Dit is zowel voordelig bij de hypotheeklasten als interessant als je het huis in de toekomst wilt verkopen.
 • Lagere energiekosten door een dakkapel Den Haag

   Een dakkapel plaatsen in Den Haag zorgt voor lagere energiekosten. De moderne dakopbouwen van Hollandia Dakkapellen zijn voorzien van goed isolerende materialen. Zo blijft de zolder in de zomer aangenaam koel, terwijl in de winter je minder energie hoeft te verbruiken om de ruimte te verwarmen.

Is er voor een dakkapel een vergunning in Den Haag nodig?

Of er voor een dakkapel een vergunning in Den Haag noodzakelijk is, verschilt per situatie. Over het algemeen zijn er een aantal globale richtlijnen voor de vraag of er een vergunning voor de dakkapel nodig is:

 • Dakkapellen in Den Haag aan de zij- of achterkant zijn meestal vergunningsvrij
 • Voor een dakkapel in Den Haag met een plat dak is in de meeste gevallen geen vergunning vereist
 • In de binnenstad of op monumentale panden is een vergunning vaak nodig
 • Dakkapellen in Den Haag die lager zijn dan 1,75 meter zijn vaak vergunningsvrij

De kosten voor een dakkapel vergunning in Den Haag verschillen van € 200,- tot € 500,-. Laat je het aanvragen van de vergunning liever aan anderen over? Onze experts voeren de aanvraag graag voor je uit. Hollandia Dakkapellen ondersteunt je bij het volledige proces: van offerte tot montage.

Hollandia Dakkapellen voor een dakopbouw van hoogstaande kwaliteit

Met een jarenlange ervaring is het team van monteurs iedere dag werkzaam in heel Nederland om tevreden klanten van dakkapellen te voorzien. Van dakkapellen in Katwijk tot dakkapellen in Nijmegen, de dakopbouw wordt in slechts één dag geplaatst. De dakkapellen zijn bovendien wind- en waterdicht, zodat je jarenlang zorgeloos geniet van je zolder. Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website voor de dakkapel kosten.

Reactie plaatsen