Dakkapellen Breda

Haal daglicht in huis met een dakkapel Breda

Met een dakkapel Breda tover je op een relatief eenvoudige en snelle wijze je woonhuis om in een grotere en lichtere leefruimte. Hollandia Dakkapellen voorziet je graag van professioneel advies op het gebied van dakkapellen. Ons familiebedrijf beschikt over 37 jaar aan ervaring met het plaatsen van een dakkapel. Met een lange lijst aan referenties en tevreden klanten geniet je van extra zekerheid voor een professionele plaatsing van de dakopbouw. Bovendien zijn wij zelfs als expert in dakkapellen in het consumentenprogramma Kassa te gast geweest. Meer weten over onze dienstverlening of de dakkapel kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een persoonlijke offerte voor dakkapellen Breda aan via de website. 

De belangrijkste voordelen van dakkapellen Breda

Door dakkapellen in Breda te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Dit zijn de voornaamste redenen waarom mensen kiezen voor een dakkapel op hun woning: 

 • Een groter woonoppervlak

   Een dakkapel plaatsen in Breda maakt dat je plotseling kunt staan op de zolder. Hierdoor creëer je op een gemakkelijke manier 15 tot 20 vierkante meter extra in je woonhuis. Waar de zolder eerst alleen als donker opslaghok werd gebruikt, tover je de plek nu om tot een kantoorruimte, speelplek voor de kinderen of extra badkamer. 
 • Hogere woningwaarde

   Dakkapellen in Breda maken je huis niet alleen groter, maar zorgen ook voor een aantrekkelijke uitstraling. Dit levert een hogere woningwaarde op, wat gunstig is als je je woning wilt verkopen. 
 • Lagere energiekosten

   Zeker bij een oudere woning draagt een dakkapel Breda bij aan lagere energiekosten. Onze dakkapellen Breda zijn namelijk voorzien van isolerende materialen en Hr++ glas. Dit maakt dat de ruimte gedurende de warme zomermaanden aangenaam koel blijft, terwijl in de koude wintermaanden de warmte niet ontsnapt. Dit leidt tot lagere stookkosten, en dus een aanzienlijk lagere energierekening. 
 • Eenvoudige wijze voor extra woonruimte

   Is er een kleine op komst of begin je een kantoor aan huis? Een dakkapel plaatsen in Breda is een relatief eenvoudige wijze om extra ruimte te creëren, zonder dat dit direct ingrijpende effecten op de woning of tuin heeft. Dankzij onze kennis en ervaring kan de dakkapel in één dag geplaatst worden. Zo geniet je binnen enkele weken na de aanvraag van extra woonruimte. 

Verschillende soorten dakkapellen Breda op maat gemaakt

Bij een dakkapel in Breda plaatsen heb je de keuze uit allerlei soorten dakopbouwen. Je kunt de dakkapellen Breda volledig zelf samenstellen. Van de kozijnindeling tot de breedtes, de verschillende materiaalsoorten en kleuren, tot opties als horren, rolluiken en screens. Van een onderhoudsvrij kunststof dakkapel in Breda dat bestand is tegen weersinvloeden tot een model met zinken zijwangen dat een rustieke uitstraling geeft. Om de uiteenlopende opties te bekijken, raden wij je aan om langs te komen in een van onze showrooms. Hier zie je materialen en oplossingen voor dakkapellen Breda waar je zelf wellicht nog niet aan gedacht had. Onze experts geven je graag professioneel advies, zodat jij als tevreden klant jarenlang van de gewenste dakkapel in Breda geniet. 

Is een vergunning voor dakkapellen Breda noodzakelijk?

Vraag je je af of er een vergunning nodig is voor een dakkapel plaatsen in Breda? Of dit document noodzakelijk is, verschilt per situatie. Doorgaans gelden er een aantal vuistregels: 

 • Voor dakkapellen Breda aan de zij- of achterzijde van de woning is in de meeste gevallen geen vergunning nodig
 • Bij het plaatsen van een dakkapel in Breda met een plat dak is veelal geen vergunning noodzakelijk
 • In de binnenstad is soms wel een vergunning nodig
 • Voor een dakkapel hoger dan 1,75 meter vraagt de gemeente vaak om een vergunning

In de meeste gevallen variëren de prijzen van een omgevingsvergunning tussen de € 200,- en € 500,-. Vind je het te ingewikkeld en tijdrovend om zelf een eventuele vergunning aan te vragen? Ons team aan professionals neemt deze zorg graag voor jou uit handen. Hollandia Dakkapellen verzorgt het plaatsen van dakkapellen van offerte tot montage.

Vraag een offerte op maat aan voor een dakkapel Breda

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen van een dakkapel? Hollandia Dakkapellen biedt dakopbouwen in heel Nederland aan van hoogstaande kwaliteit. Of het nu gaat om een dakkapel in Den Helder of een dakkapel in Nijmegen, ons team adviseert je in jouw regio voor de beste dakopbouw. Kom langs in een van onze showrooms in Cruquius, Bleiswijk of Roosendaal om onze dakkapellen van dichtbij te bewonderen of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan via de website. 

Reactie plaatsen