Dakkapel Zandvoort

Op zoek naar een dakkapel in Zandvoort? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Zandvoort kaartje: 

dakkapel Zandvoort

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Zandvoort:

Dakkapel Zandvoort

Dakkapel Zandvoort, Thorbeckestraat 30

Aan zowel de voorzijde als de achterzijde hebben wij op dit adres standaard Runner dakkapellen geplaatst. De buitenzijde is van HPL in de kleur crème (ral 9001) en het kozijn is vlak, Veka Topline profiel. De kapel achter is breed met een HPL tussenpaneel. De afwerking met een alu daktrim is eveneens standaard, lood wordt tegenwoordig standaard gemonteerd, deze kapellen hebben ubiflex als waterkering.

Dakkapel Zandvoort

Dakkapel Zandvoort, Marisstraat 46

Deze Runner dakkapel staat op de achterzijde van dit huis. Het is verder een standaard uitvoering in HPL en een crème vlak profiel. De constructie en isolatie is echter net zo goed als een duurdere variant en zeker in Zandvoort met de harde wind vanuit zee geen overbodige luxe. Juist hier aan de kust – waar alles sneller erodeert – geeft het verlijmde HPL en het kozijn met attest extra zekerheid en comfort en blijft ook vrij van onderhoud.
Dakkapel Zandvoort

Dakkapel Zandvoort, Oosterparkstraat 50B

Kleinere kapel aan de voorzijde i.v.m. de verplichte omgevingsvergunning in Zandvoort aan de voorzijde (niet overal geldt dit overigens). Het is een Runner dakkapel, gemaakt van sandwichpanelen met een HPL buitenzijde en een vlak profiel kozijn met twee vaste ramen, 1 draaikiep raam en een alu inzethor.

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Waarom Hollandia Dakkapellen?

  • U koopt rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Dit garandeert een goede kwaliteitscontrole en korte lijnen bij mogelijke problemen. Geen tussenhandel waardoor de prijzen zeer scherp blijven.
  • Wij hebben vele jaren ervaring en zijn 100% gespecialiseerd in het maken en plaatsen van dakkapellen. Daardoor is ons product technisch volmaakt en wordt u niet meer geconfronteerd met kinderziektes.
  • Wij maken geen dure reclame en wij zijn ook geen ‘marketingconcept’ met meerdere showrooms en aangesloten dealerbedrijven. Dit scheelt al snel vele honderden euro’s per dakkapel.
  • Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Geen duur extern personeel en hard werken staat nog hoog in het vaandel. Wij zijn betrokken en kennen onze klanten nog persoonlijk.
  • Hollandia Dakkapellen is een heel solvabel bedrijf dat daardoor haar garanties ook op lange termijn kan waarborgen en dat is in deze tijd wellicht uw beste garantie!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen