Dakkapel Zaandijk

Op zoek naar een dakkapel in Zaandijk? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Zaandijk kaartje:

dakkapel Zaandijk

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Zaandijk:

Dakkapel Zaandijk

Dakkapel Zaandijk, Harpstraat 29

Prachtige en toch eenvoudige Runner dakkapel met een vlak profiel en HPL buitenzijde. Door de kleurencombinatie toch net weer even wat anders dan volledig standaard en bij Hollandia zonder meerprijs te bestellen. HPL in donkergroen, kozijn in crème.
Dakkapel Zaandijk

Dakkapel Zaandijk, J. Steijnstraat 29

Deze drie meter brede dakkapel is standaard uitgevoerd op de kleur van het HPL na. Dit is de kleur antraciet, ral 7016, een kleur die u steeds vaker ziet en ook zonder meerprijs te verkrijgen bij Hollandia. Het kozijn is weer een Veka Topline van onze Duitse fabriek met attest en vlak uitgevoerd.
Dakkapel Zaandijk

Dakkapel Zaandijk, Witte Veerstraat 34

Deze dakkapel is hetzelfde uitgevoerd als die op de J. Steijnstraat 29: HPL in antraciet en een vlak profiel kozijn. Omdat deze op de achterzijde staat kon deze wat groter gemaakt worden. Het brede vaste tussenraam heeft een Duco rooster en voor de draaikiep ramen zijn er alu inzethorren om insecten te weren en toch altijd goed te kunnen ventileren.

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen