Dakkapel Velserbroek

Op zoek naar een dakkapel in Velserbroek? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Velserbroek kaartje:

dakkapel Velserbroek

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Velserbroek:

Dakkapel Velserbroek


Dakkapel Velserbroek, Kampens Kampje 11

Keralit dakkapel met elektrisch rolluik in overstek en verdiept profiel kozijnen. Swiss donkergroen boeideel en Swiss crème front. Donkergroene draaidelen. Perfect koel door het rolluik, aan te raden bij dakkapellen die vol in de zon staan.


Dakkapel Velserbroek


Dakkapel Velserbroek, De Tjalk 8

Crème HPL wangen en front, Swiss boeideel uit 1 stuk met hoekprofielen. Twee smalle draaikiep ramen en 1 vast raam uitgevoerd in Veka verdiept profiel. Verder heeft deze dakkapel een elektrisch screen in de zogenaamde ‘zippex’ variant: gaat klapperen tegen, ook bij harde wind.


Dakkapel Velserbroek
Dakkapel Velserbroek, Ossenland 3

HPL dakkapel met elektrische rolluiken met donkerblauw pantser. Deze dakkapel heeft een Veka vlak profiel kozijn met duco roosters en crème kozijn en draaidelen. Donkerblauw HPL boeideel (ral 5011), de rest is HPL crème, ral 9001.

Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).

Voorkom problemen en bespaar geld

  • Warmtelek. Door uw dak verdwijnt de meeste warmte. Glaswol en folie (99% van de bouw) isoleren 30-70% minder! De Runner bespaart u tot honderden euro’s per jaar.
  • Lage en dalende Rc waarde. Traditionele bouw (hout, steenwol, folie, vapoplex daken) isoleert niet alleen minder goed maar zullen op langere termijn in Rc waarde dalen door vochtinwerking.
  • Verkeerde informatie. Er wordt helaas veel verkeerde en onjuiste informatie gegeven over Rc waardes. Hollandia Dakkapellen werkt uitsluitend met certificaten en controleerbare productinformatie.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen