Dakkapel Uitgeest

Op zoek naar een dakkapel in Uitgeest? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Uitgeest kaartje: 

dakkapel Uitgeest

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Uitgeest:

Dakkapel Uitgeest

Dakkapel Uitgeest, Kooglaan 34

prachtige brede dakkapel met een donkerblauw Swiss boeideel en draaidelen in dezelfde kleur. De wangen, het front en het overstek zijn crème, net als de kozijnen. De dakkapel heeft ook elektrische rolluiken in het overstek en een tussenpaneel tegenover de scheidingswand.

Dakkapel Uitgeest

Dakkapel Uitgeest, Benesserlaan 131

brede HPL dakkapel met ingebouwd rolluiken, alles in de kleur crème, ral 9001. Het kozijn is vlak, Veka Topline met crème draaidelen en duco roosters in de vaste ramen. Het is verder een standaard Runner dakkapel met de gebruikelijke hoge isolatiewaarde die u van ons kunt verwachten.

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Onze garanties

  • Wij meten alles zelf in en begeleiden het hele traject tot aan de laatste schroef en balk zelf. Geen onderaannemers of mensen aan uw deur die van niks weten.
  • Plaatsing van uw dakkapel gebeurt in 1 dag: ’s ochtends starten, ’s middags is alles klaar. Aanvullende werkzaamheden (aftimmeren, verplaatsen dakramen enz.) plannen wij snel na montage van uw dakkapel voor u in.
  • U krijgt nooit een factuur voor ‘meerwerk’. Afspraak is bij ons ook echt afspraak.
  • Eventuele servicewerkzaamheden worden direct na uw melding verwerkt en zo spoedig mogelijk in overleg met u ingepland.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen