Dakkapel Soest

Op zoek naar een dakkapel in Soest? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Soest kaartje:

dakkapel Soest

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Soest:

Dakkapel Soest

Dakkapel Soest, Willem Speelmanhof 33

Een hele grote en mooie dakkapel van 7 ramen waarvan drie draaikiep zijn en een paneel van Keralit. De wangen zijn van Keralit en het boeideel heeft een speciale sierlijst. Het verdiepte kozijn, de roosters en de horren en de elektrische rolluiken maken het helemaal af.

Dakkapel Soest

Dakkapel Soest, Reespoor 27

Runner dakkapel uitgevoerd in HPL, ral 9001. Het kozijn heeft een paneel voor de tussenwand die daarop aangeheeld is en verder heeft de dakkapel ook ingebouwde elektrische rolluiken in creme, ral 9001.

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Onze garanties:

  • Goed isolerende kozijnen gemaakt door gerenommeerde Duitse fabrikanten.
  • Hollandia Dakkapellen werkt met EPDM dakbedekking. EPDM is uitstekend bestand tegen weersinvloeden, zoals UV, (zure) regen en grote temperatuurschommelingen. Bovendien heeft EPDM een bewezen levensduur van ruim 40 jaar.
  • Hollandia Dakkapellen beschikt over alle benodigde attesten, productspecificaties, certificaten en constructeursrapporten. Hierdoor is alle informatie transparant en controleerbaar, uw garantie voor meer zekerheid!
  • Een Hollandia dakkapel is technisch geperfectioneerd. Geen kinderziektes meer door jarenlange specialisatie. Tal van onzichtbare details - van groot belang op lange termijn - hebben wij voor u verwerkt in uw dakkapel. In onze showroom kunt u dit allemaal bekijken.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen