Dakkapel Santpoort

Op zoek naar een dakkapel in Santpoort? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Santpoort kaartje:

dakkapel Santpoort

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Santpoort:

Dakkapel Santpoort

Dakkapel Santpoort, Rijksweg

Deze dakkapel is 3 meter breed. De dakkapel is volledig afgewerkt met keralit, de wangen en het front zijn crème en het boeideel is groen. Het kozijn is een vlak profiel met 2 vaste ramen, 1 draaikiep raam in de kleur groen ral. 6009 en een tussenpaneel. Deze dakkapel heeft een groter overstek vanwege het rolluik. De dakrand afwerking is een ronde kraal.

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit!

Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit verhouding. U krijgt bij ons een kwalitatief zeer goede dakkapel voor een hele scherpe prijs. Goede kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn, hele lage prijzen zijn echter nooit een goed teken en kunnen een voorbode van veel problemen zijn. Bezuinig daarom op de juiste wijze!

De hoogste isolatie

Door onze unieke sandwichconstructie (Runner dakkapel) krijgt u goede en duurzame isolatiematerialen in uw dakkapel met een minimale Rc waarde van 3,5 tot 5,0. Met Hollandia Dakkapellen bouwt u beter, duurzamer en bespaart u geld op uw stookkosten. De isolatiewaarden van onze kapellen zijn blijvend en constant en voorkomen veel problemen op de langere termijn.

Showroom

Wij maken de dakkapellen in onze eigen fabriek met ons eigen personeel en uiteraard kunt u terecht in onze showroom om u verder te oriënteren. Zo kunt u zelf zien wat er allemaal mogelijk is en hoe wij onze dakkapellen bouwen. Omdat de lijnen kort zijn in ons bedrijf en we niets uitbesteden kunnen we een goede kwaliteitscontrole uitoefenen. Zo krijgt u een goed stukje maatwerk voor een hele scherpe prijs!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen