Dakkapel Purmerend

Op zoek naar een dakkapel in Purmerend? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Purmerend kaartje:

dakkapel Purmerend

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Purmerend:

Dakkapel Purmerend

Dakkapel Purmerend, Touwslagerstraat 49

Mooie brede dakkapel aan de achterzijde gebouwd over de hele breedte. Deze dakkapel is volledig afgewerkt met HPL grijs ral 7037. Het kozijn is een vlak profiel met 2 draaikiep ramen en 3 vaste ramen. In 2 van de 3 vaste ramen zitten Duco ventilatie roosters.

Dakkapel Purmerend

Dakkapel Purmerend, Swazistraat 108

Een dakkapel over de gehele breedte van het huis. De dakkapel is volledig afgewerkt met keralit in, het front en de wangen zijn in crème ral 9001 en het boeideel is blauw ral 5011. Het kozijn is in creme 9001 en de draaidelen net als het boeideel in ral 5011. Het kozijn is een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en in het midden een paneel.

Dakkapel Purmerend

Dakkapel Purmerend, Klipfontein 55

Een dakkapel van 2 meter, volledig afgewerkt met HPL antraciet ral 7016. Het kozijn is een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 1 vast raam met daar in een ventilatie rooster. De dakkapel heeft een aluminium daktrim.

Dakkapel Purmerend

Dakkapel Purmerend, Klaproos 22

Een dakkapel van 4,5 meter, afgewerkt met aan de zijkanten keralit in de kleur crème ral. 9001, het front en boeideel zijn HPL in de kleur crème en groen ral. 6009. Het kozijn is een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 2 vaste ramen, in de draaikiep ramen zitten horren. Als dakrand afwerking heeft de dakkapel een aluminium daktrim.

Dakkapel Purmerend

Dakkapel Purmerend, Swazistraat 110

Een dakkapel van 6 meter breed Deze dakkapel is op de wangen afgewerkt met Keralit in de kleur crème, het front is HPL evenals het boeideel in kleuren crème en blauw ral. 5011. Het kozijn is een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 4 vaste ramen, de draaikiep ramen hebben dezelfde kleur als het boeideel. Deze dakkapel heeft een blind paneel om een muur uit het zicht te houden.

Kom naar onze showroom in Hoofddorp en overtuig uzelf voor een nieuwe dakkapel Purmerend.

Ga hier naar al onze adressen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen